Harry Potter -leiri

26.06.2023 – 28.06.2023

26.–28.6.2023 (ma–ke)

Hämeenkosken leirimaja

Harry Potter -leiri 9–14 v Hämeenkoskella 26.–28.6. (ma–ke)

Hakijan ON TÄYTETTÄVÄ leirikohtaisesti mainittu alaikäraja TÄMÄN VUODEN loppuun mennessä.

Tervetuloa mukaan Tylypahkan taikamaailmaan! Oletko Rohkelikko, Luihunen, Puuskupuh vai Korpinkynsi? Tule ottamaan siitä selvää Harryn ja muiden taikamaailman tyyppien kanssa. Perinteisten kesäleiripuuhien lisäksi pääset tällä leirillä tutustumaan Harry Potteriin ja hänen ystäviinsä, tekemään oman taikasauvan, huispaamaan, tutkimaan yrttitiedon oppeja ja paljon muuta. Hilpeytys on leirillä taattu! Leirille kannattaa tulla, vaikka ei vielä Tylypahkan touhuista paljoa tietäisikään. Leirin jälkeen Potter-taika on varmasti tarttunut! Leirin hinta 60/50 €/hlö.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Hinta

Leirin hinta 50 €/hlö ev.lut. kirkon jäsenille ja 60 €/hlö ei kirkkoon kuuluville. Hintaan sisältyy kuljetus, ruokailut ja yöpyminen leirikeskuksessa. Leiri on tarkoitettu lahtelaisille lapsille.

Ilmoittautumisaika

Hakuaika leirille on 24.3.–2.4.2023.

Ilmoittautuminen

Hakuaika 24.3.–2.4. (pe–su) osoitteessa www.lahdenseurakunnat.fi Hakulinkki aukeaa pe 24.3. klo 8 ja sulkeutuu su 2.4. klo 24. Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Järjestäjä

Lahden seurakunnat


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.