Kansantanssia 9-11-vuotiaille

ma klo 17.00 - 18.00

Hannunsali

Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs, 15100 Lahti

15100 Lahti

Lahden Tanhuujat ry:n 9 – 11-vuotiaiden Himpulat-ryhmä koostuu innokkaasta joukosta nuoria tanhuujia. Moni on nuoresta iästään huolimatta ollut mukana toiminnassa jo neljä-viisi vuotta. Uudet tanssikaverit otetaan myös ilolla mukaan ryhmään.

Himpuloiden harjoituksissa tutustaan kansantanssin maailmaan erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmileikkien kautta sekä tietenkin pieniä tansseja tanssien, perinteitä unohtamatta, mutta uusilla mausteilla maustettuna. Samalla opitaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudun tanssikonserteissa sekä valtakunnallisissa tanssitapahtumissa.

Himpulat-ryhmän harjoitukset kaudella 2024-25 maanantaisin klo 17:00-18:00, Lahden keskustassa Hannunsalilla (Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs).

Ryhmää ohjaa Tanssinopettaja (AMK) Béla Gazdag.

Lisätietoa seuran toiminnasta ja ryhmistä sekä kauden 2024-2025 lukujärjestys ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.tanhuujat.net.

Hinta

Ryhmäkohtaiset hinnat löytyvät osoitteesta www.tanhuujat.net

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on auki.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen pääsee oheisesta linkistä: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumakalenteri.aspx?jarjestajaId=31960 Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja täytä ilmoittautumislomake ohjeiden mukaan.

Järjestäjä

Lahden Tanhuujat

Lisätietoja antaa: lahden.tanhuujat@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.