Kesähengailua-leiri

04.07.2022 – 07.07.2022

4.–7.7.2022 (ma–to)

Heinäsaaren leirikeskus

Kesähengailua-leiri 11–14 v Heinäsaaressa 4.–7.7. (ma–to)

Hakijan ON TÄYTETTÄVÄ leirikohtaisesti mainittu alaikäraja TÄMÄN VUODEN loppuun mennessä.

Miltä kuulostaisi neljä päivää hengailua, lomafiilistelyä, pelailua, uimista, suppailua, saunomista, askartelua ja grillailua kavereiden kanssa huikeassa Heinäsaaressa? Tällä isojen leirillä on rento meininki! Heinäsaareen kuljemme Ali-laivalla ja saaressa on mahtavat mahdollisuudet kaikenlaiseen pihapelailuun, seikkailuun, hiljentymiseen ja aurinkoisella laiturilla hengailuun. Leirillä järjestämme myös kesäiset mökkikisailut ja grillifestit. Leirin hinta 70/60 €/hlö.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Hinta

Leirin hinta 60 €/hlö ev.lut. kirkon jäsenille ja 70 €/hlö ei kirkkoon kuuluville. Hintaan sisältyy kuljetus, ruokailut ja yöpyminen leirikeskuksessa. Leiri on tarkoitettu lahtelaisille lapsille.

Ilmoittautumisaika

Hakuaika leirille on 25.3.–3.4.2022.

Ilmoittautuminen

Hakuaika 25.3.–3.4. (pe–su) osoitteessa www.lahdenseurakunnat.fi Hakulinkki aukeaa pe 25.3. klo 8 ja sulkeutuu su 3.4. klo 24. Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Järjestäjä

Lahden seurakunnat


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.