Kouluikäisten perheretki Viroon

27.07.2019 - 30.07.2019

muut, 7 - 30 vuotiaat

Aika

27.–30.7. (la–ti)

Hinta

Retken hinta 95 €/alle 17 v ja 135 €/aik.

Paikka

Talun leirikeskus, Viro

Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä/Kasvatus ja perheasiat/Yhteinen varhaisnuorisotyö

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa to 28.3. klo 8 ja sulkeutuu ke 3.4. klo 24. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuilta. Täytä retkihakemus verkkosivuilla: www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-/retkitoiminta 

Kolmen yön ja neljän päivän kokemus Talun leirikeskuksessa ja retkikohteissa. Laivamatkat mennen tullen ja maissa bussikuljetukset, menomatkalla aamiainen merellä. Majoitus on Talun leirikeskuksessa (www.talu.ee), jossa myös iltaohjelmat, hartaudet, grillibileet herkkuineen ja muuta ohjelmaa. Yksi päivä Vembu-tembumaan-huvipuistossa (vembu-tembumaa.ee), toisena päivänä retki Paldiskiin, jossa huikean jyrkkä merenranta, Pakrin majakka, kyläkirkko ja historiallinen kaupunki. Retken hinta 95 €/alle 17 v ja 135 €/aik. Hinta sisältää bussi- ja laivakuljetukset (meriaamiainen mennessä), kolme yötä aterioineen Talussa, grilli-ilta herkkuineen ja ryhmävakuutus. Pääsyliput huvipuistoon ja majakkaan eivät sisälly hintaan. Retkellä oltava mukana voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilökortti. Hakemus retkelle on sitova.

Retkelle mahtuu noin 45 osallistujaa. Retkipaikat arvotaan, mikäli hakijoita on enemmän kuin retkelle voidaan ottaa.

Hakuaika retkelle 28.3.–3.4. (to–ke) osoitteessa https://www.lahdenseurakunnat.fi/etusivu

Etusivulta linkki sivulle, mistä löytyvät hakemus sekä lisätietoja retkistä retkelle hakemisesta.Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.