Kouluikäisten perheretki Virossa

26.07.2020 - 30.07.2020

muut, 7 - 30 vuotiaat

Aika

26.–30.7.2020 (su–to)

Hinta

Retken hinta 115 €/alle 17 v ja 165 €/aik. Hintaan sis. bussi- ja laivakuljetukset, neljä yötä aterioineen Talussa, grilli-ilta herkkuineen ja ryhmävakuutus. Pääsyliput huvipuistoon, kylpylään ym. maksetaan itse. Lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Paikka

Talun leirikeskus, Tallinna, Viro

Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä/Kasvatus ja perheasiat/Yhteinen varhaisnuorisotyö

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa ma 30.3. klo 8.00 ja sulkeutuu su 5.4. klo 24.00. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuilta. Täytä retkihakemus verkkosivuilla: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Ilmottautumisaika

Hakuaika retkelle on 30.3.–5.4.2020.

Kouluikäisten perheretki Virossa. Neljän yön ja viiden päivän kokemus Talun leirikeskuksessa ja retkikohteissa. Laivamatkat mennen tullen ja maissa bussikuljetukset. Majoitus Talun leirikesku (www.talu.ee), jossa myös iltaohjelmat, hartaudet, grillibileet herkkuineen ja muuta ohjelmaa. Yksi päivä Vembu-tembumaan-huvipuistossa www.vembu-tembumaa.ee, toisena päivänä retki Keilajoen puistoon, jossa Viron kolmanneksi suurin vesiputous ja 3 km luontopolku, www.visitestonia.com/fi/keilan-vesiputous, kolmas päivä Laulasmaa Spa www.hestiahotels.com/laulasmaa/fi/ ja paikallisessa kirkossa. Matkalla oltava mukana passi tai kuvallinen henkilökortti. Hakemus retkelle on sitova.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoimintaVastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.