Kuuletko Tunturikeimiön kutsun? -retki

09.07.2019 - 16.07.2019

muut, 7 - 30 vuotiaat

Aika

9.–16.7. (ti–ti)

Hinta

Retken hinta: Lahden ev.lut. seurakuntalaiset 320 €/aik. ja 260 €/alle 18 v, muut 420 €/aik. ja 360 €/alle 18 v.

Paikka

Tunturikeimiö, Muonio

Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä/Kasvatus ja perheasiat/Yhteinen varhaisnuorisotyö

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa to 28.3. klo 8 ja sulkeutuu ke 3.4. klo 24. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuilta. Täytä retkihakemus verkkosivuilla: www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-/retkitoiminta 

Lähde ihastelemaan kauniita Länsi-Lapin maisemia ja nauttimaan taivaallisen herkullisista ruuista. Tämä reissu sopii niin kokeneille vaeltajille kuin tavallisille asfaltin tallaajille. Päivät nautimme lähituntureiden rauhasta ja hiljaisuudesta ja yöt nukumme mukavasti lakanoiden välissä. Valloitamme lähitunturit – Keimiötunturi, Särkitunturi, Pallas sekä tietysti Saana tunturi, joka on tämän reissun huippujuttu. Jokainen vaeltaa voimiensa mukaan, eli ”suorituspakkoa” ei ole. Illalla kokoonnumme yhteen muistelemaan päivän antia sekä suunnittelemaan yhdessä seuraavaa päivää. Lähdemme matkaan tiistaiaamuna aikaisin ja palaamme takaisin Lahteen tiistai-iltana, eli emme matkusta yöllä. Tunturikeimiössä on kahden ja kolmen hengen huoneita sekä perhehuone/-mökki majoitus perheille. Retken hinta: Lahden ev.lut. seurakuntalaiset 320 €/aik. ja 260 €/alle 18 v, muut 420 €/aik. ja 360 €/alle 18 v. Hinta sisältää matkat, majoituksen omin liinavaattein, ruokailut (tulopäivänä iltapala ja lähtöpäivänä aamupala, muina päivinä aamupala, lounas tai retkieväät, päivällinen ja iltapala) sekä tapaturmavakuutuksen. Hakemus retkelle on sitova.

Retkelle mahtuu 20 osallistujaa. Retkipaikat arvotaan, mikäli hakijoita on enemmän kuin retkelle voidaan ottaa.

Hakuaika retkelle 28.3.–3.4. (to–ke) osoitteessa https://www.lahdenseurakunnat.fi/etusivu

Etusivulta linkki sivulle, mistä löytyvät hakemus sekä lisätietoja retkistä ja retkille hakemisesta.Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.