Lahenliiga: jalkapalloa 2012-2013 syntyneille tytöille ja pojille. Hollola

30.09.2019 - 14.04.2020

liikunta, 6 - 7 vuotiaat

Aika

Talven toimintakausi on 30.9.2019 - 14.4.2020

Hinta

Toimintakauden hinta 180 €

Paikka

Arkena harjoitellaan lapsen lähiliikuntapaikalla ja lauantaisin yhteisissä pelitapahtumissa. Pelitapahtumiin kokoontuvat kaikki kaupunginosajoukkueet samalle kentälle, noin joka toinen viikko.

#Lahenliiga harjoitukset järjestetään koulujen saleissa seuraavasti: Perjantaisin Hollola (Salpahalli) klo 16.45 - 17.45 (tytöille oma toimintaryhmä, mikäli riittävästi ilmoittautuneita)

Järjestäjä

FC Kuusysi ry


Kaupunginosatoiminta eli Lahenliiga on tarkoitettu lapsen ensikosketukseksi liikunta- ja urheiluseuratoiminnassa, se ei vaadi aiempaa osaamista eikä liikunnallista taustaa. Kaupunginosatoiminnalla tarkoitetaan laadukkaasti ohjattua, matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa lähellä lapsen kotia.

 

Toimintakauden hinta 180 €. Hinta pitää sisällään Lahenliiga harjoitukset ja pelitapahtumat, vakuutuksen, sekä seuran jäsenyyden. Jos pelaaja osallistuu talvikauden aikana Pelicans junioreiden kiekkokouluun tai Pelicans SB:n PIHA salibandykerhoon, niin talvikauden hinta per laji on 90€, ilmoittautuessa pitää ilmoittaa muihin lajeihin osallistuminen.

 

Lahenliiga on FC Kuusysin pelaajapolun alku, josta siirrytään myöhemmällä iällä, taitojen karttuessa seuran edustusjoukkueisiin.

Lahenliigaan varusteiksi tarvitaan säänmukainen liikuntavaatetus. Nappulakengät eivät ole pakolliset, mutta suositeltavat, jos sellaiset jo omistaa. Oma pallo on hyvä olla mukana. Lisäksi vedellä täytetty juomapullo kannattaa olla harjoituksissa mukana.

Harjoituksissa keskittytään ryhmässä toimimiseen, sääntöjen opetteluun ja perusjalkapallotaitoihin, liikunnan iloa unohtamatta.Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.