Perheretki kesäiseen Tallinnaan

25.07.2022 – 27.07.2022

25.–27.7.2022 (ma–ke)

Tallinna - Viro

Perheretki kesäiseen Tallinnaan 25.–27.7. (ma–ke)

Lähdemme tälle kolmen päivän seikkailulle upouudella Tallink My Star-laivalla. Ma päivänä vierailemme Tallinnan eläintarhassa (http://tallinnzoo.ee/fi/). Eläintarhasta löytyy 350 eläinlajia, mm. norsuja, pöllöjä ja tiikereitä. Myös kuuma tropiikkitalo on nähtävyys. Siellä voi ihailla krokotiileja, simpansseja ja muita viidakon eläimiä. Jos eläimet alkavat kyllästyttämään, voi viereisessä kauppakeskuksessa Rocca Al Maressa tehdä ostoslöytöjä.
Tiistaipäivän vietämme vauhdikkaassa Vembu-Tembumaassa (www.vembu-tembumaa.ee/fi), josta löytyy tekemistä kaikenikäisille, mm. erilaisia mikroautoja, Tarzan-rata, pomppupaikkoja, minigolf, pelihalli, uima-altaat ja vesiliukumäet.
Keskiviikkona jokaisella perheellä on omatoimista aikaa nauttia vanhan kaupungin kesäisestä tunnelmasta, ruokailla, istuskella kahviloissa tai tehdä tuliaisostoksia. Paluumatkan teemme taas uudella laivalla sekä Lehtimäen turistibussilla takaisin Lahteen.
Molemmat yöt vietämme Tallink Express -hotellissa, joka sijaitsee vain 10 min. kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Hotellissa on 166 viihtyisää huonetta, ravintola Tempo sekä ilmainen langaton internet koko hotellissa.
Retken hinnat: 199 €/aik, 150 €/lapset 6–12 v ja 70 €/lapset alle 6 v. Retken hintaan sisältyy: Bussi- ja laivakuljetukset meno-paluu, Lehtimäen turistibussi koko matkan omassa käytössämme, 2 yötä hotellissa aamiaisineen, päivälippu Vembu-Tembumaahan ja pääsymaksu eläintarhaan. Matkalla on oltava mukana voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilökortti. Hakemus retkelle on sitova.

Lisätietoja: Kesän leiri- ja retkitoiminta – Lahden seurakunnat

Hinta

Retken hinnat: 199 €/aik, 150 €/lapset 6–12 v ja 70 €/lapset alle 6 v.

Ilmoittautumisaika

Hakuaika retkelle on 25.3.–3.4.2022.

Ilmoittautuminen

Hakuaika 25.3.–3.4. (pe–su) osoitteessa www.lahdenseurakunnat.fi Hakulinkki aukeaa pe 25.3. klo 8 ja sulkeutuu su 3.4. klo 24. Lisätietoja: Kesän leiri- ja retkitoiminta - Lahden seurakunnat

Järjestäjä

Lahden seurakunnat


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.