Perheretki Porvooseen Viikinkiseikkailuun

22.08.2020 - 22.08.2020

muut, 6 - 30 vuotiaat

Aika

22.8.2020 (la)

Hinta

Retken hinta 23 €/hlö sisältää bussimatkat ja opastetun viikinkiseikkailun. Lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Paikka

Linnamäki Porvoo

Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä/Kasvatus ja perheasiat/Yhteinen varhaisnuorisotyö

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa ma 30.3. klo 8.00 ja sulkeutuu su 5.4. klo 24.00. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuilta. Täytä retkihakemus verkkosivuilla: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Ilmottautumisaika

Hakuaika retkelle on 30.3.–5.4.2020.

Perheretki viikinkiseikkailuun Porvoon Linnamäellä. Historiallinen seikkailukierros tutustuttaa roolileikin keinoin 1000-luvulla eläneiden suomalaisten ja viikinkien elämäntapoihin. Porvoon teatterin toteuttamalla, noin tunnin kestävällä seikkailulla, saa jokainen päälleen rooliasun. Seikkailun jälkeen omatoimista aikaa kierrellä vanhan Porvoon katuja ja kauppoja, käydä syömässä ja ostaa tuliaiset Brunbergin makeisliikkeestä. Retkipäivä noin klo 10–18. Hakemus retkelle on sitova.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoimintaVastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.