Sukella suklaaseen ja Jumboon -retki

23.10.2020 - 23.10.2020

muut, 6 - 30 vuotiaat

Aika

23.10.2020

Hinta

Fazer ja shoppailua omatoimisesti (4 h) 25 €/hlö, Fazer ja Flamingo Bowlcircus keilausta (1 h) 35 €/hlö, Fazer ja Flamingo Spa vesipuisto (4 h) 40 €/hlö ja Fazer ja Prison Island-seikkailu (1 h) 43 €/hlö

Paikka

Vantaa Fazerila ja Kauppakeskus Jumbo

Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä/Kasvatus ja perheasiat/Yhteinen varhaisnuorisotyö

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa pe 4.9. klo 8.00 ja sulkeutuu ke 9.9. klo 24.00. Tarkemmat hakuohjeet ja retkihakemus löytyvät Lahden seurakuntayhtymän verkkosivuilta: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/retket Täytä retkihakemus verkkosivuilla!

Ilmottautumisaika

Hakuaika retkelle on 4.–9.9.2020 (pe–ke).

Lähde kanssamme Vantaan retkelle, joka suuntautuu Fazerin vierailukeskukseen ja tämän jälkeen matkaamme kauppakeskus Jumboon. Fazerilan tutustumiskäynnin jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua Jumbo kauppakeskuksessa seuraaviin aktiviteetteihin: Flamingo Spa vesipuisto (4 h), Flamingo Bowlcircus keilaus (1 h), Prison Island seikkailu (1 h) tai Shoppailu omatoimisesti kauppakeskus Jumbossa (4 h). Retki kouluikäisille ja heidän perheilleen. Yli 12 v voi lähteä retkelle ilman huoltajaa. Retken hinta muodostuu valintasi mukaan yhdestä (valitse yksi) seuraavista vaihtoehdoista:

  • Fazer ja shoppailua omatoimisesti (4 h) 25 €/hlö
  • Fazer ja Flamingo Bowlcircus keilausta (1 h) 35 €/hlö
  • Fazer ja Flamingo Spa vesipuisto (4 h) 40 €/hlö
  • Fazer ja Prison Island-seikkailu (1 h) 43 €/hlö

Hintaan sisältyy bussimatkat, Fazerilan tutustumiskäynti ja valitsemasi aktiviteetti.
Huom! Merkitse hakemukseen mihin aktiviteettiin aiot osallistua (vain yksi)! Retkellä ruokailun jokainen hoitaa omatoimisesti. Retkelle mahtuu 50 osallistujaa. Hakemus retkelle on sitova. Retkelle osallistuvat saavat retkikirjeessä tarkemmat tiedot.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/retketVastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.