Sukella suklaaseen ja Serenan aaltoihin -retki

17.06.2020 - 17.06.2020

muut, 3 - 30 vuotiaat

Aika

17.6.2020 (ke)

Hinta

Retken hinta 40 €/3–17 v ja 45 €/aik. Hintaan sis. sisäänpääsyt Fazerilaan ja Serenaan, bussikuljetuksen ja vakuutuksen + Fazerin tuotekassi. Retki on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Paikka

Fazerila Vantaa ja Vesipuisto Serena Espoo

Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä/Kasvatus ja perheasiat/Yhteinen varhaisnuorisotyö

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa ma 30.3. klo 8.00 ja sulkeutuu su 5.4. klo 24.00. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuilta. Täytä retkihakemus verkkosivuilla: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Ilmottautumisaika

Hakuaika retkelle on 30.3.–5.4.2020.

Sukella suklaaseen ja Serenan aaltoihin -retki. Koko perheen sukellusretki, yli 12v. voivat lähteä mukaan ilman huoltajaa. Sukellamme ensin Fazerilassa suklaan maailmaan. Esittelykierros päättyy valtavien suklaasaavien ääreen, jossa saamme maistella monenlaisia suklaa herkkuja. Fazerilasta suuntaamme Serenan aaltoihin sisä- ja ulkoaltaisiin. Serenan altaisiin ja sääntöihin voit tutustua www.serena.fi. Retkellä jokainen hoitaa itsenäisesti ruokailun joko omin eväin tai ostaen Serenasta. Hakemus retkelle on sitova.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoimintaVastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.