Vauhtiretki Pohjanmaalle Ähtärin eläinpuistoon ja PowerParkiin

23.06.2020 - 24.06.2020

muut, 12 - 14 vuotiaat

Aika

23.–24.6.2020 (ti–ke)

Hinta

Retken hinta 125 €/hlö sisältää bussikuljetukset ja majoittumisen leirikeskuksessa, ilta- ja aamupalan, pääsymaksu Ähtärin eläinpuistoon (36 €) ja päiväranneke Power Parkkiin (37 €) sekä keskiviikon pienen välipalan/ruoan. Retki lahtelaisille tytöille ja pojille.

Paikka

Eläinpuisto Ähtäri ja PowerPark Kauhava

Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä/Kasvatus ja perheasiat/Yhteinen varhaisnuorisotyö

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa ma 30.3. klo 8.00 ja sulkeutuu su 5.4. klo 24.00. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuilta. Täytä retkihakemus verkkosivuilla: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Ilmottautumisaika

Hakuaika retkelle on 30.3.–5.4.2020.

Vauhtiretki Pohjanmaalle Ähtärin eläinpuistoon ja PowerParkiin. Ainutlaatuinen tilaisuus 12–14 v tytöille ja pojille! Ensimmäisenä päivänä ajamme Ähtärin eläinpuistoon. Siellä on n. 60 eläinlajia. Farmilla voit eläytyä 1900-luvun alun elämään. Voit nähdä lumileopardin, ahman, suden ja monia muita eläimiä. Yöpyminen Ahonniemen leirikeskuksessa, jossa mahdollisuus uimiseen, saunomiseen ja pihapeleihin. Toisena päivänä huvipuisto Härmän Power Park. Vauhdikasta menoa 40 erilaisella laitteella mm. Booster, Cobra,Crazy House, Thunder Bird. Lisätietoa: www.ahtarizoo.fi ja www.powerpark.fi. Ohjaajien lisäksi mukana matkassa kokeneita isosia. Hakemus retkelle on sitova.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoimintaVastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.