Kukkasen Kuntosali + aamupala 7.-9.-luokkalaisille TORSTAI

19.09.2024 – 29.05.2025

Torstaisin klo 8.30-9.30

Kukkasen koulun kuntosali

Rakokiventie 2,

15550 Nastola

Tervetuloa tutustumaan kuntosalin maailmaan!

 

Kuntosalilla on mahdollista suorittaa omatoimista treeniä ja harjoittelua sekä tarvittaessa saada vinkkejä ohjaajalta. Salilla on kuntosalilaitteita ja vapaita painoja. Ryhmä sopii niin aloittelijoille kuin pidempääkin harjoittelua tehneille. Jokainen saa suorittaa rauhassa omaa treeniään omalla tasollaan. Sisäliikuntavaatteet, sisäkengät sekä juomapullo ovat suositeltavia.

Treenin päätteeksi ryhmään ilmoittautuneille on tarjolla pienimuotoinen aamupala. Aamupalan riittävyyden varmistamiseksi ilmoittautuminen tulee tehdä aina edellisenä päivänä eli keskiviikkona klo 16 mennessä. Mukaan voi tulla myös ilman ilmoittautumista, mutta näille henkilöille aamupalan riittävyydestä ei ole takeita.

Ohjaaja on klo 8.30 varmistamassa koulun A-ovien aukeamisen, jonka kautta pääsee kulkemaan kuntosalille. Ryhmään on mahdollista saapua myös aloitusajan jälkeen. Ovien ollessa lukossa, ohjaaja tulee soittamalla avaamaan ne ja päästämään salille.

 

Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.

 

7th, 8th and 9th grade students welcome to Gym+breakfast  -group! There is the opportunity to work out in the school gym. After work out, a small breakfast is available for those who have signed up for the group. More information in english, hobby instructor Johanna (+358 44 482 6823).

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Halutessasi pienimuotoisen aamupalan, ilmoittautuminen edeltävänä päivänä klo 16 mennessä ohjaajalle WhatsAppilla tai tekstiviestillä (Johanna +358 44 482 6823). Muutoin ryhmään voi osallistua myös ilman ilmoittautumista.  

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Harrastustoiminnan ohjaaja Johanna +358 44 482 6823


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.