Rakokiven Liikunta ja palloilu -ryhmä 4.-6.-luokkaisille

23.09.2024 – 26.05.2025

Maanantaisin klo 14.30-15.30

Rakokiven monitoimitalo Loisto

Toritie 6

15550 Lahti

Tervetuloa harrastamaan ja kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja sekä pallopelejä!

 

Osallistujien toiveet huomioidaan esimerkiksi viikoittaisten pallopelien valinnoissa, jolloin myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa harrastuksesi sisältöön. Mukaan tarvitset juomapullon, sisäliikuntavarusteet ja mielellään sisäpelikengät (myös paljain jaloin onnistuu) sekä reipasta mieltä. Toiminta ei vaadi aiempaa palloilu- tai liikuntataustaa, jolloin kaikki ovat tervetulleita mukaan.

 

Ryhmään mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla myös kesken lukuvuoden, mikäli vapaita paikkoja on.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 23.9 Monitoimitalo Loiston E-oven edessä, josta siirrymme yhdessä liikuntasaliin. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.

 

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Johannalle puhelimitse +358 44 482 6823 tai sähköpostilla johanna.kokko@lahti.fi. Ilmoita osallistujan etu- ja sukunimi, luokka-aste sekä ohjaajan kannalta oleelliset tiedot sekä huomioitavat asiat osallistujasta (allergiat, lääkitykset yms). Lisäksi huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Harrastustoiminnan ohjaaja Johanna +358 44 482 6823


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.