Ilon kautta hyvää oloa – Tanssia ja Terapiaa -kurssi nuorille yli 15 vuotiaille

30.10.2024 – 04.12.2024

keskiviikkoisin klo 16.30 - 18.00

Vuorisali

Vuorikatu 25

15110

Tanssia ja Terapiaa -kurssilla on rentoa ja hauskaa!

Tämä kurssi sopii sinulle yli 15 -vuotias nuori joka haluat lisätä itseymmärrystäsi, vahvistaa itsetuntoasi, parantaa ryhtiäsi ja liikkuvuuttasi, löytää uusia näkökulmia, työkaluja sekä voimavaroja ja positiivisuutta arkeesi.  Kurssilla teemme  rennolla otteella ratkaisukeskeisen terapian harjoitteita itsenäisesti, omia henkilökohtaisia asioita ei tarvitse jakaa ryhmänjäsenten kesken. Tanssillisten kehonharjoitteiden kautta haemme mielen ja kehon yhteyttä tyytyväisempään, hyvinvoivaan ja onnellisempaan itseensä, ei tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa, kaikki tanssilliset harjoitteet ovat aloittelijalle sopivia. Viikkoharjoitteiden eli ns. matkaeväiden avulla vahvistamme positiivista elämänasennetta.

Kurssin tavoite on tuoda iloa, valoa ja värejä elämään!

Kurssin toteuttaa MielenPT ostopalveluna Lahden kaupungille. Ohjaajana toimii Hanna Ilvonen-Pölkki, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, tanssinohjaaja. Lisätietoa www.mielenpt.fi

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen alkaa 1.10.

Paikkoja jäljellä: 5 / 10
Minimimäärä toteuttamiselle: 5
Ilmoittautumisia lähetetty: 5
Paikat ja varasijat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä

Yksityinen järjestäjä

Lisätietoja antaa: hanna@mielenpt.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.