Aloita cheerleading!

Kaikkien joukkueiden ja kurssien harjoitusajat löydät seuran kotisivuilta

Lahdessa Lahden yhteiskoululla, Nastolassa Kukkasen koululla, Orimattilassa Jokivarren koululla

Cheerleading on vauhdikas harrastus, joka tarjoaa uusia ystäviä ja paljon uusien taitojen oppimista!

Lajin parissa pääset osaksi suurta cheer-perhettä, jossa kaikki tukevat ja kannustavat toisiaan. Cheerleading on teknisesti vaativa joukkuelaji, jonka harjoitukset koostuvat kehonhallintaharjoitteista, liikkuvuuden ylläpitämisestä ja lisäämisestä sekä stunttien, pyramidien ja akrobatian harjoittelusta. Joukkueurheilu opettaa paljon hyödyllisiä ihmissuhdetaitoja ja ryhmässä toimimista. Mukaan ovat tervetulleita tytöt, pojat, äidit ja isät. Laji on loistava liikuntamuoto sukupuoleen tai ikään katsomatta!

Lahti Elite Cheer Team on lahtelainen cheerleadingseura, joka tarjoaa harrastustoimintaa Lahden lisäksi myös Nastolassa ja Orimattilassa. Seurasta löytyy joukkueita kaiken ikäisille.

Harrastejoukkueessa voit aloittaa ilman aikaisempaa kokemusta lajista. Edistyneiden joukkueessa vaaditaan jo jonkin verran kokemusta cheerleadingin harrastamisesta. Kilpajoukkueessa vaaditaan kattavampaa osaamista cheer-taidoista, ja jäsenet valitaan karsintojen kautta.

Kevätkaudella 2024 seura tarjoaa myös aikuisten (18v +) harrastekurssin, joka toteutuu helmikuussa, huhtikuussa ja toukokuussa. Lue lisää kurssista täältä.

Tule osaksi LECin cheer-perhettä!

Lue lisää seuran toiminnasta ja joukkueista kotisivuiltamme: https://lahtielitecheerteam.com/

Hinta

Hintatiedot löydät seuran kotisivuilta osoitteesta: https://lahtielitecheerteam.com/lisenssi-ja-hinnat/

Ilmoittautuminen

Joukkueisiin ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajaan. Kaikkien valmentajien yhteystiedot löydät seuran kotisivuilta osoitteesta: https://lahtielitecheerteam.com/joukkueet/ Aikuisten harrastekurssille ilmoittaudutaan myClubin kautta. Linkki myClubin ilmoittautumiseen löytyy seuran kotisivuilta osoitteesta: https://lahtielitecheerteam.com/?p=8571  

Järjestäjä

Lahti Elite Cheer Team ry

Lisätietoja antaa: Lotta Lehtinen, lottalehtinen.lec@gmail.com, +358 40 771 1893


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.