Hippo-suunnistuskoulu

21.04.2024 – 14.10.2024

ma klo 18-19.30, paitsi 24.6.-5.8.

eri puolilla Lahtea

Lasten Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu aloittelijoille ja jo pidemmälle ehtineille noin 6-14 vuotiaille lapsille ja nuorille. Suunnistuskoulussa opitaan suunnistuksen perustaitoja erilaisin harjoittein, liikutaan monipuolisesti sekä kehitetään suunnistuksen lajitaitoja huomioiden lapsen ikä ja taitotaso. Lapset oppivat liikkumaan luonnossa ja kunnioittamaan sitä. Suunnistuskoulussa liikutaan turvallisesti eri tasoryhmissä kokeneiden ja koulutettujen ohjaajien johdolla. Suunnistus lajina tarjoaa haasteita, elämyksiä ja uusia kavereita kaikenikäisille.

Alle kouluikäisille on tarjolla suunnistuskoulun ohessa rastikerho, jossa tutustutaan metsään liikkumisympäristönä ja leikitään luonto- ja liikuntaleikkejä.

Tervetuloa liikkumaan mukavan lajin pariin!

LS-37 Hippo-suunnistuskoulun sivut

Kesäkauden 2024 ohjelma

Rastikerhon sivut

Hinta

115€

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen 5.5. mennessä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Hippo-suunnistuskouluun Suomisportissa  LS-37 Hippo-suunnistuskoulu alkaa kolmella maksuttomalla tutustumistapahtumalla. Myöhemmin voi tulla yhden kerran tutustumaan maksutta. Suunnistuskouluun tulee ilmoittautua 5.5. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSportissa 5.4. alkaen (Ohjeet suunnistuskoulun sivuilta). Alle kouluikäisten Rastikerhoon ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella, joka löytyy Rastikerhon sivuilta.

Järjestäjä

Lahden Suunnistajat -37 ry

Lisätietoja antaa: Kirsi Kiiskinen, p. 0442204168, kirsi.kiiskinen@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.