Kamu Kameleontin puuhaleiri

03.06.2024 – 07.06.2024

3-7.6.2024 klo 9-15

Lähteen monitoimitalo

Kamu Kameleontin puuhaleirillä pääset kokemaan yhdessäolon riemua!

Kamu Kameleontin puuhaleiri on täynnä vilskettä ja säpinää. Leiri pidetään Lähteen nuorisotilalla ja sen lähiympäristössä, missä ulkoilemme, askartelemme, pelaamme, kokkailemme ja nautimme kesäpäivistä virikkeellisessä ympäristössä. Ohjelmaan kuuluu mm. aarteenetsintää, ulkopelejä- ja leikkejä, liikuntaa, kädentaitoja, Kamun kaverikekkerit sekä kesäistä ilottelua! Leirillä on kavereita ja paljon kivaa yhteistä tekemistä. Osa leiriohjelmasta suunnitellaan lasten kanssa heidän toiveitaan kuunnellen.

Kamu Kameleontin puuhaleiri on päiväleiri 3.–7.6. maanantaista perjantaihin klo 9–15. Leiriin sisältyy ravitseva lounas sekä välipala. Monipuolisen ohjelman lisäksi leirihinta sisältää myös ohjauksen, vakuutukset, tarvittavat materiaalit ja välineet.

Leiri järjestetään Lähteen monitoimitalolla ja sen ympäristössä. Leiri on suunnattu 7–10-vuotiaille lapsille.

Leirin hinta on 75 €.

Leiriä koskeviin tiedusteluihin vastaa: hame@lastenliitto.fi

Tutustu Lastenliiton peruutusehtoihinilmoittautumiskäytänteisiin, maksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin.

Ilmoittautumiset: LAHTI Kamu Kameleontin puuhaleiri Lähteen monitoimitalolla | Lastenliitto

Hinta

75 €

Järjestäjä

Lahden Lastenliitto ry

Lisätietoja antaa: hame@lastenliitto.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.