Kansantanssia 12-14-vuotiaille

ma klo 18.00 - 19.30

Hannunsali

Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs, 15100 Lahti

15100 Lahti

Huipakat ovat Lahden Tanhuujien n. 12-14-vuotiaiden lasten ryhmä. Huipakoiden harjoituksissa tutustaan kansantanssin maailmaan erilaisten laulu-, liikunta- ja rytmileikkien kautta sekä tietenkin tanssitaan monenlaisia kansantansseja. Harjoituksissa opetellaan kansantanssin askelikkoja, kuvioita sekä perinteisiä ja uusia tanssikoreografioita. Samalla opitaan ryhmässä toimimisen taitoja, ja tärkeintä on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä lähiseudulla ja valtakunnallisissa tanssitapahtumissa.

Ryhmän harjoitukset ovat kaudella 2024-25 maanantaisin klo 18-19.30, Hannunsalilla (Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs).

Ryhmää ohjaa Tanssinopettaja (AMK) Béla Gazdag.

Lisätietoa seuran toiminnasta ja ryhmistä sekä kauden 2024-2025 lukujärjestys ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.tanhuujat.net.

Hinta

Ryhmäkohtaiset hinnat löytyvät osoitteesta www.tanhuujat.net

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on auki.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen pääsee oheisesta linkistä: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumakalenteri.aspx?jarjestajaId=31960 Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja täytä ilmoittautumislomake ohjeiden mukaan.

Järjestäjä

Lahden Tanhuujat

Lisätietoja antaa: lahden.tanhuujat@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.