Kansantanssia 6-7-vuotiaille

ke klo 17.15 - 18.00

Hannunsali

Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs, 15100 Lahti

Noin 6-7-vuotiaat Tanhutatit ovat Lahden Tanhuujien nuoria tanhuujia. Ryhmä on lapsien musiikkiliikuntaryhmä, jonka tunnit koostuvat erilaisista laulu-, liikunta- ja rytmileikeistä sekä tietenkin pienistä tansseista, joissa on aina ripaus niin uutta kuin perinteistäkin.

Tanssien ja leikkien lomassa opitaan ryhmässä toimimisen taitoja ja se kaikkein tärkein on yhdessä tekemisen ilo ja uusien kokemusten saaminen tanssin ja musiikin parissa. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi ryhmä esiintyy seuran omissa juhlissa sekä toisinaan myös lähiseudun tanssitapahtumissa.

Tanhutatit-ryhmä harjoittelee kaudella 2023-24 keskiviikkoisin
klo 17.15-18.00 Hannunsalilla, Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs.

Lisätietoa seuran toiminnasta ja ryhmistä sekä kauden 2023-2024 lukujärjestys ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.tanhuujat.net.

Hinta

Ryhmäkohtaiset hinnat löytyvät osoitteesta www.tanhuujat.net

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on auki.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen pääsee oheisesta linkistä: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumakalenteri.aspx?jarjestajaId=31960 Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja täytä ilmoittautumislomake ohjeiden mukaan.

Järjestäjä

Lahden Tanhuujat

Lisätietoja antaa: lahden.tanhuujat@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.