Kansantanssin taiteen perusopetusta, 3-17-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä aikuisille

Lukukausi 2022 - 2023

Hannunsali; Opiston Kunkku

Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs, Lahti ja Harjukatu 46, Lahti

Lahden Tanhuujat on nuorisoseura, joka on toiminut aktiivisesti vuodesta 1938 lähtien. Seuran toiminnan pääpainona on suomalainen kansantanssi. Tanhuujilla on tällä hetkellä neljä lapsiryhmää, nuorten ryhmä ja kaksi aikuisryhmää.

Tanssinopetuksen sisältö perustuu Taiteen perusopetuksen yleiseen oppimäärään. Lahden Tanhuujat järjestävät tavoitteellista ja tasokasta harrastustoimintaa suomalaisen kansantanssin parissa lapsille ja nuorille.
Lisäksi alle 8-vuotiaille järjestetään varhaisiän opetusta ja yli 18-vuotiaille aikuisopintoja.

Seura järjestää vuosittain omia tanssinäytöksiä, joissa seuran kaikki ryhmät esiintyvät. Näitä ovat mm. perinteiset joulu-ja kevätjuhlat. Tanhuujien ryhmät osallistuvat usein myös alueellisiin ja valtakunnallisiin kansantanssikatselmuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin.

Lisätietoa seuran toiminnasta ja ryhmistä sekä kauden 2022-2023 lukujärjestys ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.tanhuujat.net.

Syyslukukausi alkaa 29.8.2022.

Lahden Tanhuujat toimivat Lahden keskustassa, pääosin Hannunsalilla ja muutama ryhmä harjoittelee Opiston Kunkun Juhlasalissa.

Hinta

Ryhmäkohtaiset hinnat löytyvät osoitteesta www.tanhuujat.net

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on auki. (Toiminta alkaa ma 29.8.2022.)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen pääsee oheisesta linkistä: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumakalenteri.aspx?jarjestajaId=31960 Ennakkoilmoittautuminen ryhmiin on välttämätöntä. Ryhmät toteutuvat vähintään 8 henkilön ryhmäkoolla. Valitse ryhmä / ryhmät, joihin haluat ilmoittautua ja täytä ilmoittautumislomake ohjeiden mukaan.

Järjestäjä

Lahden Tanhuujat

Lisätietoja antaa: lahden.tanhuujat@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.