Kansantanssin taiteen perusopetusta, 3-18-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä aikuisille

Lukukausi 2023 - 2024

Hannunsali; Opiston Kunkku

Rautatienkatu 3, sisäpiha, 2.krs, Lahti ja Harjukatu 46, Lahti

15100 Lahti

Lahden Tanhuujat ry on 85-vuotias nuorisoseura. Seuran toiminnan pääpainona on suomalainen kansantanssi. Tanhuujilla on tällä hetkellä neljä lapsiryhmää, nuorten ryhmä ja neljä aikuisryhmää.

Tanssinopetuksen sisältö perustuu Taiteen perusopetuksen yleiseen oppimäärään. Lahden Tanhuujat järjestävät tavoitteellista ja tasokasta harrastustoimintaa suomalaisen kansantanssin parissa lapsille ja nuorille.
Lisäksi alle 8-vuotiaille järjestetään varhaisiän opetusta ja yli 18-vuotiaille aikuisopintoja.

Seura järjestää vuosittain omia tanssinäytöksiä, joissa seuran kaikki ryhmät esiintyvät. Näitä ovat mm. perinteiset joulu-ja kevätjuhlat. Tanhuujien ryhmät osallistuvat usein myös alueellisiin ja valtakunnallisiin kansantanssikatselmuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin.

Lisätietoa seuran toiminnasta ja ryhmistä sekä kauden 2023-2024 lukujärjestys ja ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta http://www.tanhuujat.net.

Kevätlukukausi alkaa 8.1.2024.

Lahden Tanhuujat toimivat Lahden keskustassa, pääosin Hannunsalilla ja muutama ryhmä harjoittelee Opiston Kunkun Juhlasalissa.

Hinta

Ryhmäkohtaiset hinnat löytyvät osoitteesta www.tanhuujat.net

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on auki.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen pääsee oheisesta linkistä: https://nuorisoseurarekisteri.fi/Toimintaryhmat/tapahtumakalenteri.aspx?jarjestajaId=31960 Ennakkoilmoittautuminen ryhmiin on välttämätöntä. Valitse ryhmä / ryhmät, joihin haluat ilmoittautua ja täytä ilmoittautumislomake ohjeiden mukaan.

Järjestäjä

Lahden Tanhuujat

Lisätietoja antaa: lahden.tanhuujat@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.