Kariston koulun DanceMix -ryhmä 1.-3.-luokkalaisille

19.09.2023 – 16.04.2024

tiistaisin klo 14.00-15.00

Kariston koulu

Karistonkatu 213, 15160 Lahti

DanceMix -tunnilla osallistujat pääsevät kokeilemaan erilaisia tanssilajeja laidasta laitaan. Ohjauksessa perehdytään eri tanssilajien tekniikoihin ja peruselementteihin. Ryhmässä pääsee harjoittelemaan rytmiikkaa, koordinaatiota, ilmaisua ja ennen kaikkea tanssia. Ryhmä on suunnattu kaikentasoisille tanssijoille eli tanssitaustaa ei tarvitse olla.

  • Syyslukukausi: 21.9.-7.12.2023.
  • Kevätlukukausi: 25.1.-18.4.2024.

Toiminta on koko lukuvuoden kestävää ja maksutonta, ryhmään mahtuu rajattu määrä oppilaita ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.  Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ryhmä täynnä, varasijailmoittautumiset ryhmään seppo.koponen@lahti.fi

Ilmoittautuminen

Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostilla. Varmistathan, että annat toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä. Jos oppilas lopettaa harrastuksen ilmoittautumisen jälkeen, tulee siitä ilmoittaa seppo.koponen@lahti.fi, jotta paikka saadaan vapautettua seuraavalle.

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli
Harjulan Setlementti ry

Lisätietoja antaa: Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.