Kariston voimistelu/freegym-ryhmä 3.-4.-luokkalaisille

04.10.2022 – 13.12.2022

tiistaisin klo 15-16

Kariston koulu

Karistonkatu 213, 15160 Lahti

Voimistelu/freegym-ryhmässä pääset temppuilemaan, pyörimään, hyppimään, juoksemaan, ja oppimaan voimistelun perustaitoja! Ryhmässä muun muassa leikitään/pelataan, kierretään temppurataa sekä venytellään ja tehdään voimaliikkeitä. FREEGYM on sopiva sekoitus telinevoimistelua ja parkouria, jossa harjoitellaan kehonhallintaa ja temppuja rennosti hyvällä meiningillä!

Mukaan toimintaan mahtuu rajattu määrä oppilaita ja ryhmään tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostilla. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.

Toiminta on maksutonta. Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmään alkaa Harrastelahden kautta to 8.9. klo 11.00! 

Paikkoja jäljellä: 0 / 12
Minimimäärä toteuttamiselle: 3
Ilmoittautumisia lähetetty: 12
Paikat ja varasijat täytetään ilmoittautumis-järjestyksessä.

Voit halutessasi ilmoittautua varasijalle harrastukseen. Jätä sähköpostiosoitteesi alle, ja mikäli paikkoja vapautuu, olemme sinuun yhteydessä!


Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Lahden kaupunki, hankekoordinaattori Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.