Kartanon peruskoulu kankaantien toimipisteen (ent. Villähteen) Minecraft ryhmä 5.-6.-luokkalaisille

26.09.2023 – 01.10.2023

tiistaisin klo 14.30-16.30

Kankaantien toimipiste

Toiminta etänä

Pelikaverit ry tarjoaa Minecraft pelaajille harrastustoimintaa. Koulupäivän jälkeen tapahtuva ohjattu porukalla pelaaminen toteutetaan etänä ja on suunnattu kaiken tasoiselle pelaajille. Pelataan, rakennetaan, seikkaillaan ja vietetään aikaa yhdessä. Osallistuminen etänä omalla tietokoneella

  • Syyslukukausi: 26.9.-5.12.2023.
  • Kevätlukukausi: 23.1.-16.4.2024.

Toiminta on koko lukuvuoden kestävää ja maksutonta, ryhmään mahtuu rajattu määrä oppilaita ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.  Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen ryhmään Harrastelahden kautta

Ilmoittautuminen

Varmistathan, että annat toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä. Jos oppilas lopettaa harrastuksen ilmoittautumisen jälkeen, tulee siitä ilmoittaa seppo.koponen@lahti.fi, jotta paikka saadaan vapautettua seuraavalle.

Paikkoja jäljellä: 7 / 8
Minimimäärä toteuttamiselle: 0
Ilmoittautumisia lähetetty: 1
Paikat ja varasijat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.