Kartanon peruskoulu kankaantien toimipisteen (ent. Villähteen) Pokemon go ja Nykyajan Pihapelit-ryhmä 1.-4.-luokkalaisille

19.09.2023 – 16.04.2024

tiistaisin klo 13.30-14.30

Kankaantien toimipiste

Kankaantie 5

Pokemon go ja Nykyajan Pihapelit – Monsterinmetsästystä ja aarteenetsintää

Oletko pelannut Pokemon Go:ta? Entä onko geokätköily tuttua? Entä oletko joskus pelannut kymmentä tikkua laudalla, kirkonrottaa, puuropataa tai peiliä? Näistä kaikista syntyy hauska harrastus, jossa Pikachu ja kumppanit pelaavat kanssasi vanhoja pihapelejä koulun lähimaastossa. Tuu mukaan ja pyydä kaveri kans!

  • Syyslukukausi: 19.9.-5.12.2023.
  • Kevätlukukausi: 23.1.-16.4.2024.

Toiminta on koko lukuvuoden kestävää ja maksutonta, ryhmään mahtuu rajattu määrä oppilaita ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.  Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen ryhmään seppo.koponen@lahti.fi

Ilmoittautuminen

Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostilla. Varmistathan, että annat toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä. Jos oppilas lopettaa harrastuksen ilmoittautumisen jälkeen, tulee siitä ilmoittaa seppo.koponen@lahti.fi, jotta paikka saadaan vapautettua seuraavalle.

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.