Kartanon peruskoulun kärrytien toimipisteen (ent. ersta) PalloiluMix 4.-6.-luokkalaisille

19.09.2023 – 30.04.2024

tiistaisin klo 14.30-15.30

Kärrytien toimipiste

Kärrytie 7

Palloilumix-ryhmässä nimensä mukaisesti tutustutaan monipuolisesti palloilulajeihin osallistujien toiveet huomioiden. Harjoitellaan pallonkäsittelytaitoja; hyödyntäen leikkejä ja erilaisia harjoitteita, sekä tietysti pelataan! Liikutaan, pallotellaan ja pidetään kivaa yhdessä. Tervetuloa!

Toiminta on koko lukuvuoden kestävää ja maksutonta, ryhmään mahtuu rajattu määrä oppilaita ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.  Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen ryhmään seppo.koponen@lahti.fi

Ilmoittautuminen

Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostilla. Varmistathan, että annat toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä. Jos oppilas lopettaa harrastuksen ilmoittautumisen jälkeen, tulee siitä ilmoittaa seppo.koponen@lahti.fi, jotta paikka saadaan vapautettua seuraavalle.

Järjestäjä

Harjulan Setlementti ry
Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.