Kesähengailua-leiri A

02.07.2023 – 04.07.2023

2.–4.7.2023 (su–ti)

Heinäsaaren leirikeskus

Kesähengailua-leiri A 11–14 v Heinäsaaressa 2.–4.7. (su–ti)

Hakijan ON TÄYTETTÄVÄ leirikohtaisesti mainittu alaikäraja TÄMÄN VUODEN loppuun mennessä.

Miltä kuulostaisi kolme päivää hengailua saaressa kavereiden kanssa? Tällä isojen leirillä on rento meininki ja paljon vapaata. Mahdollisuus suppailuun, uimiseen, ulkopeleihin, askarteluun, yhteisiin iltaohjelmiin ja hiljentymiseen. Rantasauna ja nuotio lämpiävät myös. Heinäsaari sijaitsee Vääksyssä, lyhyen laivamatkan päässä Päijänteellä. Ali-laiva kuljettaa meidät saareen, jossa on mukavat majoitustilat, wc, suihkut, rantasauna, kioski ja yhteiset oleskelutilat sekä paljon hengailupaikkoja ulkona. Tätä leiriä ei kannata jättää väliin, koska täällä nautitaan kesän parhaista puolista!

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Hinta

Leirin hinta 50 €/hlö ev.lut. kirkon jäsenille ja 60 €/hlö ei kirkkoon kuuluville. Hintaan sisältyy kuljetus, ruokailut ja yöpyminen leirikeskuksessa. Leiri on tarkoitettu lahtelaisille lapsille.

Ilmoittautumisaika

Hakuaika leirille on 24.3.–2.4.2023.

Ilmoittautuminen

Hakuaika 24.3.–2.4. (pe–su) osoitteessa www.lahdenseurakunnat.fi Hakulinkki aukeaa pe 24.3. klo 8 ja sulkeutuu su 2.4. klo 24. Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Järjestäjä

Lahden seurakunnat


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.