Kesälomatoimintaa Karistossa

05.06.2024 – 14.06.2024

ke - pe klo 12 - 15

Kariston urheilukenttä

Möysän nuorisotila järjestää kesälomatoimintaa Karistossa. Luvassa on höntsäliikuntaa ja muuta toimintaa Kariston urheilukentällä ja kentän läheisyydessä. Toiminnassa voidaan esimerkiksi pelata jalkapalloa, pesistä, koripalloa. Toiminnassa voidaan myös muuten pelataan ja tehdään yhdessä erilaisia asioita. Pääset myös itse vaikuttamaan kesälomatoiminnan sisältöön. Suunnittelemme toimintaa eteenpäin yhdessä osallistujien kanssa, jotta kesälomatoiminta Karistossa olisi kiinnostavaa ja monipuolista. Osana kesälomatoimintaa järjestetään halukkaille Puistoboxing – kehonpainotreeniä ja pariharjoittelua hanskojen kanssa. Puistoboxing sopii kaiken tasoisille kuntonyrkkeilystä kiinnostuneille, sekä ala- että yläkoululaisille.

Ohjaajat ovat paikalla viikolla 23 ja 24, 5. – 14.6.2024, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 12 – 15 ja kaikilla (tuleville) 4.-luokkalaisilla ja sitä vanhemmilla nuorilla on mahdollisuus vapaasti tulla paikalle tekemään erilaisia asioita yhdessä. Tarkoituksena on pitää hauskaa yhdessä ja toiminnassa saattaa olla mukana hyvin eri-ikäisiä ja tasoisia osallistujia, joten ota mukaan avointa mieltä ja reilua meininkiä ja tule viettämään kesälomalla aikaa kanssamme.

Möysän nuorisotilan kesälomatoiminta 2024

 

Hinta

Ilmainen

Järjestäjä

Lahden nuorisopalvelut

Lisätietoja antaa: Erno Lampinen 0444163488 erno.lampinen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.