Kilpajoukkueiden joukkuevalinnat kaudelle 2024-25

Kilpajoukkueiden harjoitusajat löydät seuran kotisivuilta

LECin kilpajoukkueet harjoittelevat Lahden yhteiskoululla

Kirkkokatu 2, 15110 Lahti

Tule mukaan ja aloita cheerleading Lahti Elite Cheer Teamissa syksyllä 2024!

Lahti Elite Cheer Team on lahtelainen cheerleadingseura, joka tarjoaa laadukasta ja kestävää harrastus-, valmennus- ja kilpaurheilutoimintaa cheerleadingin parissa. Harrastaa voi Lahden lisäksi myös Nastolassa ja Orimattilassa. Seurasta löytyy joukkueita kaiken ikäisille. LECin kilpajoukkueet harjoittelevat Lahdessa Lahden yhteiskoululla.

Cheerleading on teknisesti vaativa joukkuelaji, jossa harjoitellaan stuntteja, pyramideja ja akrobatiaa. Lajin parissa pääset osaksi suurta cheer-perhettä, jossa kaikki tukevat ja kannustavat toisiaan! Kaiken ikäiset ja kaikkien sukupuolten edustajat ovat tervetulleita seuraan. LECin kilpajoukkueisiin otetaan urheilijoita, joilla on aikaisempaa kokemusta cheerleadingin harrastamisesta. Myös esimerkiksi voimistelu-, sirkus- tai akrobatiataustalla voi päästä kilpajoukkueeseen, vaikka ei olisi aikaisempaa kokemusta cheerleadingista (+ kaikki halukkaat pojat ja miehet ovat tervetulleita Tornadoon ja Tidal Waveen myös ilman lajitaustaa!). Ole yhteydessä joukkueen valmentajaan ja tiedustele asiasta.

Seuran kilpajoukkueet kaudella 2024-25

  • Halo, minit level 1 (2013-2015 syntyneet)
  • Sunrays, youth level 1 (2010-2012 syntyneet)
  • Rainstorm, youth level 2 (2010-2013 syntyneet)
  • Tornado, juniorit level 3-4 (2006-2010 syntyneet)
  • Tidal Wave, aikuiset level 5 (2008 ja aik. synt.)

Halon, Sunraysin ja Rainstormin joukkuevalinnat järjestetään la 18.5. Lahden yhteiskoululla. Tornado ja Tidal Wave eivät järjestä erikseen joukkuevalintoja, vaan joukkueet pitävät täydennystreenit toukokuun aikana. Näistä tiedotetaan erikseen somessa ja täydennystreenien ajankohta päivitetään seuran kotisivuille. Jos haluat pyrkiä Tornadoon tai Tidal Waveen kaudelle 2024-25, ota yhteyttä joukkueen valmentajaan sähköpostitse tai esimerkiksi WhatsApp-viestillä. Valmentajien yhteystiedot löydät seuran kotisivuilta täältä.

LECin kilpajoukkueiden syyskausi alkaa 5.8.2024 ja päättyy 20.12.2024. Kilpajoukkueiden kausi kattaa sekä syyskauden (elo-joulukuu 2024) että kevätkauden (tammi-toukokuu 2025). Kilpajoukkueen urheilijat sitoutuvat joukkueeseen koko kauden 2024-25 ajaksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan joukkuevalintoihin täällä.

Tule osaksi LECin FAMiä!

Hinta

Joukkueiden kausimaksujen ja jäsenmaksun hinnat löydät seuran kotisivuilta osoitteesta: https://lahtielitecheerteam.com/lisenssi-ja-hinnat/ Kilpajoukkueiden kuluarvio laitetaan joukkueille tiedoksi myClubin kautta elokuuhun mennessä.

Ilmoittautuminen

Jos haluat pyrkiä kilpajoukkueeseen, ilmoittaudu joukkuevalintoihin täällä tai ole yhteydessä joukkueen valmentajaan.

Järjestäjä

Lahti Elite Cheer Team ry

Lisätietoja antaa: Emma Kotilainen, emmakotilainen.lec@gmail.com, +358 45 114 2336


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.