KIRKONKYLÄN koulun liikuntakerho 1.-2.-luokkalaisille

14.09.2021 – 23.11.2021

Tiistaisin klo 13.30-14.30 (14.9.-23.11.2021, pl. viikko 43)

Kirkonkylän koulu

Hoitokodintie 1, 15560 Nastola

15560

liikunta 7 – 9 vuotiaat

Jalkapalloseura FC Kuusysi järjestää Kirkonkylän koululla pihapelikerhon 1.-2.-luokkalaisille viikosta 37 alkaen tiistaisin. Kerho kokoontuu koulun ulkotiloissa, säiden heikentyessä mahdollisesti kerho toimii sisätiloissa. Kerho on tarkoitettu kaikille Kirkonkylän koulun 1.-2.luokkalaisille. Pihapelikerhossa pelaillaan ja leikitään monipuolisesti erilaisia ulkopelileikkejä, perinneleikkejä ja kisaillaan leikkimielisesti osallistujien välillä. Kerhotoimintaa toteutetaan lasten toiveiden pohjalta ja kerhossa ohjaajana toimii FC Kuusysin kokenut ohjaaja. Kerho on tarkoitettu niin tytöille kuin pojille ja ei vaadi aiempaa laji- tai liikuntataustaa. Ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti

Osallistujilla tulee olla säänmukainen ulkoliikuntavarustus, juomapullo vedellä täytettynä on myös hyvä olla matkassa mukana. Kerhot kokoontuvat viikoittain, pakkasraja kerhossa on 10C. Kerho EI kokoonnu koulujen lomaviikoilla, eikä virallisina pyhäpäivinä.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on käynnissä, ryhmään voi liittyä kesken harjoituskauden, mikäli ryhmässä on tilaa

Paikkoja jäljellä: 10 / 25
Minimimäärä toteuttamiselle:
Ilmoittautumisia lähetetty: 15
Paikat ja varasijat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä

FC Kuusysi ry, Jenni Hannula jenni.hannula@fckuusysi.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.