Kokkileiri

10.06.2024 – 14.06.2024

10.-14.6.2024 klo 9-15

Lähteen monitoimitalo

Tule mukaan ottamaan keittiö haltuun Kokkileirillä!!

Kokkileirillä tutustutaan makujen maailmaan niin suolaisen kuin makeankin ruuanlaiton myötä! Leirillä hyödynnetään monipuolisesti erilaisia raaka-aineita sekä leivomme  ja laitamme ruokaa.Kokkailun lisäksi leiriohjelmaan kuuluu monipuolisesti ulkoilua, pelejä, leikkejä, liikuntaa, kädentaitoja ja vapaa-aikaakin.  Osa leiriohjelmasta suunnitellaan mahdollisuuksien mukaan yhdessä lasten kanssa.   Leiriohjelma painottuu ryhmämuotoiseen toimintaan. Leirille osallistuminen ei vaadi aiempaa erityisosaamista tai harrastuneisuutta.

Kamu Kameleontin puuhaleiri on päiväleiri 10.–14.6. maanantaista perjantaihin klo 9–15. Leiriin sisältyy ravitseva lounas sekä välipala. Monipuolisen ohjelman lisäksi leirihinta sisältää myös ohjauksen, vakuutukset, tarvittavat materiaalit ja välineet.

Leiri järjestetään Lähteen monitoimitalolla ja sen ympäristössä. Leiri on suunnattu 7–10-vuotiaille lapsille.

Leirin hinta on 75 €.

Leiriä koskeviin tiedusteluihin vastaa: hame@lastenliitto.fi

Tutustu Lastenliiton peruutusehtoihinilmoittautumiskäytänteisiin, maksu- ja toimitusehtoihin sekä tietosuojaselosteisiin.

Ilmoittautumiset: LAHTI Kokkileiri Lähteen monitoimitalolla | Lastenliitto

Hinta

75 €

Järjestäjä

Lahden Lastenliitto ry

Lisätietoja antaa: hame@lastenliitto.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.