Lahden Hiihtoseuran Lumilaji-iltapäiväkerho / Kasakkamäen koulu

09.11.2021 - 07.12.2021

liikunta, 6 - 10 vuotiaat

Aika

Tiistaisin kello 14.15-15.15.

Hinta

Ilmainen

Paikka

Kasakkamäen koulu

Järjestäjä

Lahden Hiihtoseura, vastuuohjaaja Emmi Varis puh. 0445751666

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kerhoon tällä sivulla olevalla lomakkeella.


Paikkoja jäljellä: 10 / 7
Minimimäärä toteuttamiselle: 4
Ilmoittautumisia lähetetty: 7
Paikat ja varasijat täytetään ilmoittautumis-järjestyksessä.

 

Ilmottautumisaika

Ilmoittautuminen alkaa välittömästi. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 7.11.2021.

HYPPÄÄ MUKAAN LUMILAJIKERHOON!

Lahden Hiihtoseuran mäkihyppääjät tarjoavat lumilajeista tuttuja harjoituksia iltapäiväkerhomuotoisesti. Syksyn kerhoissa on luvassa tasapainoharjoituksia sekä nopeutta, loikkaa, koordinaatiota ja kehonhallintaa kehittäviä hauskoja ja monipuolisia harjoituskertoja. Kerhokertoja syksyllä on 5.

Ohjaajina toimivat seuramme valmentajat sekä mäkihyppääjät!

Syksyn kerhokerrat pidetään ensisijaisesti ulkona (säävarauksella). Ulkokerroille pukeudutaan sopivaan liikuntavarustukseen lenkkareineen, sisälle sisäliikuntavaatteisiin.

Talvella laitetaan sukset jalkaan ja tutustutaan lumipeleihin, ski crossiin, erilaisiin taitoharjoituksiin suksilla ja tietysti mäkihyppyyn. Hyvänä talvena liikutaan koulun pihalla, mutta ryhmä vierailee myös Lahden Urheilukeskuksessa tutustuen hyppyreihin ja hiihtomaastoihin. Rennolla ja iloisella mielellä kuitenkin!

Kevätkauden (talviaika) kerhoissa liikumme ulkona. Sopivan vaatetuksen (huom! ei liian paksuja vaatteita) lisäksi tarvitsemme hiihtosukset, monot ja sauvat. Mikäli lapsella ei ole hiihtovälineitä, koululta voi kysäistä, löytyykö lainavälineitä. Suksien tulisi olla ns. vapaan sukset eli pitoja ei tarvita.

Miltä mäkihyppääjän maailma näyttää ja millaisia harjoituksia he tekevät? Tsekkaa video! https://www.instagram.com/reel/CVSUOs6p2GS/?utm_medium=copy_linkVastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.