Lahden veteraanikeilaajat ry

Tiistaisin kolmella eri vuorolla klo 9:00, klo 10:30 ja klo 12:00.

Lahden keilahalli

Launeenkatu 5

15100 Lahti

Yhdistyksemme tarkoituksena on ylläpitää veteraanien (60+) keilailutaitoa Lahdessa ja sen lähikunnissa.

Kokoonnumme joka tiistai Lahden keilahallilla kolmella eri vuorolla klo 9:00, klo 10:30 ja klo 12:00. Voit valita sinulle sopivan vuoron ja vuoron ajankohta voi vaihdella eri viikoilla. Varauksen voi tehdä https://www.varaavuoro.com/lahti tai soittamalla Lahden keilahallille 0440 420 300

Luokkia on 6 (A, B, C, D, E, F), joten jokaiselle löytyy oman tasoisensa luokka. Pelejä pelataan ikätasoituksella eli jokaista yli 60 vuotta olevasta ikävuodesta saat yhden pisteen ja naiset saavat lisäksi 5 pisteen bonuksen/sarja. 70-vuotias saa siis 10 pistettä jokaiselle sarjalle ja jos on nainen 15 pistettä. Sarjoja heitetään vuorolla kolme ja tulokset laitetaan kassalta saatuun lappuun ja seurataan kotisivuillamme.

Omia keilakenkiä ei välttämä tarvita vaan ne voi vuokrata hallilta (2 €) ja pelata hallin palloilla. Kun taidot kehittyvät, voi keilailutarvikkeet ostaa Pro Shopista hallilta.

Rohkeasti mukaan mukavaan porukkaan keilaamaan ja tekemään omia uusia ennätyksiä. Elämänkokemusta porukasta löytyy. Vanhimmat keilaajamme ovat 90-vuotiaita.

Kotisivumme on https://www.veteraanikeilalahti.com/

Hinta

Jäsenmaksu 15 € + tiistaikilpailu 20 € kausi, joka kestää 1.9.–30.4. Uusille jäsenille on myös liittymismaksu 7 € Lahden keilahalli ottaa 10 euron ratamaksun/tiistai ja sitä vastaan saa ”kilpailulipukkeen”.

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla vuoro https://www.varaavuoro.com/lahti (ilmoittautumisessa seura ja luokka kohdan voi jättää täyttämättä) tai tulemalla hallille. Valittavan kolme eri lähtöä. Toimitsijapöytä löytyy hallin kahvilasta.

Järjestäjä

Lahden Veteraanikeilaajat ry

Lisätietoja antaa: timo.lammassaari@gmail.com, aila.manni@dnainternet.net


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.