LahenLiiga jalkapalloryhmä 5-8-vuotiaille Salpakangas

03.05.2021 – 30.08.2021

Perjantaisin 16.45-17.45 (3.5.-30.8.2021)

Salpakankaan koulun kenttä

Opintie 3, 15870 Hollola

15870

liikunta 5 – 8 vuotiaat

Kesäkauden LahenLiiga toiminta käynnistyy viikolla 18 (3.-7.5.2021). Syksystä ja keväästä poiketen, kesän LahenLiiga-ryhmät kokoontuvat lähiliikuntakentillä ulkotiloissa. Mahtavaa päästä talven jälkeen nauttimaan ulkoilmasta myös LahenLiigan merkeissä.

Mitä LahenLiiga tarkoittaa?

FC Kuusysin LahenLiiga toiminta tarkoittaa kaupunginosissa tapahtuvaa jalkapallon ja liikunnan ryhmätoiminnan alkeita harjoittavaa lapsille suunnattua toimintaa. Käytännössä ryhmissä harjaannutetaan ryhmässä toimimisen-, liikunnan- ja jalkapallon perustaitoja monipuolisten leikkien ja pelien avulla. Tästä syystä LahenLiiga on oiva paikka lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi ja se ei vaadi aiempaa laji- ja/tai liikuntataustaa. Ryhmien ohjauksista vastaavaat FC Kuusysin koulutetut, kokeneet valmentajat, sekä valmentaja-akatemian ohjaajat.

Kenelle LahenLiiga on tarkoitettu?

Kesän 2021 toiminta on tarkoitettu 5-8-vuotiaille TYTÖILLE ja POJILLE. LahenLiigassa ryhmätoiminta on niin kutsutusti sekaryhmätoimintaa, eli tytöt ja pojat harjoittelevat ryhmissä yhdessä. LahenLiigassa kesällä 2021 lanseerataan Playmakers-ryhmät, jotka ovat suunnattu erityisesti tytöille. Kesällä toivotamme tervetulleiksi siis 2016-2013-syntyneet tytöt ja pojat.

Kuka on oikeutettu sisaralennukseen?

Sisaralennukseen (-20€) on oiketettu nuorempi perheen sisar. Eli ensimmäinen ilmoitettu lapsi maksaa maksun täysimääräisenä, ja nuoremmat ovat oikeutettuja alennukseen. LahenLiigaan ilmoitetun pelaajan sisarukset, jotka eivät osallistu LahenLiigaan, ovat oikeutettuja saamaan kesän futiskoulun sisaralennushinnalla (-50%).

Kuinka usein ryhmät kokoontuvat?

LahenLiiga-ryhmät kokoontuvat arkisin lähiliikuntakentillä kesän aikataulun mukaisesti. Maanantaista perjantaihin harjoitellaan alueellisesti lähikentillä 60 minuutin mittaisissa harjoituksissa. Toisinaan, noin joka toinen viikonloppu, ryhmät kokoontuvat erillisen aikataulun mukaisesti yhteisissä pelitapahtumissa.

Kesän Lahenliiga-toimintaan lukeutuu samaan hintaan osallistuminen Kesän 2021 FUTISKOULUUN. Kesäfutiskoulun ajan LahenLiigan arkiharjoitukset eivät kokoonnu, vaan LahenLiigalaiset valitsevat itselleen futiskouluryhmän, johon osallistuvat 7.-23.6. välisenä aikana. Myös futiskoulun varustepaketti (Paita, juomapullo ja pallo) lukeutuvat hintaan.

Mitä tarkoittaa pelitapahtumat?

Pelitapahtumissa alueelliset ryhmät kokoontuvat yhteisiin pelitapahtumiin. 5-6-vuotiaat pelaavat oman pelitapahtuman ja 7-8-vuotiaat oman pelitapahtuman. Noin joka toinen lauantai ryhmät kokoontuvat erillisen ohjelman mukaisesti pelitapahtumiin. Pelitapahtumissa lapset pääsevät pelaamaan 3v3 pelimuodolla miniturnauksen, jossa noin 1-1,5 tunnin ajan.

Voinko ilmoittaa vuotta nuoremman tai vanhemman lapsen mukaan toimintaan?

LahenLiigaan on ehdottoman sallittua tulla kokeilemaan toimintaa jo 4-vuotiaana ja/tai 9-vuotiaana. Luonnollisesti toiminta on suunniteltu 5-8-vuotiaille. Ilmoittautuessa mukaan saat ilmoitettuun sähköpostiin laskun, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisen. Täysin sallittua on tulle kokeilemaan toimintaa muutaman viikon ajan ja tehdä päätös jatkamisesta sen jälkeen. Tarvittaessa maksut palautetaan asiakkaille, mikäli harrastus ei osoittautusi omaksi.

Missä voin ilmoittautua ja näen tarkemmin, milloin ryhmät kokoontuvat?

LahenLiigalla on kotisivuillamme omat alasivut, josta näet kattavasti tulevan kesän tarjonnan, sekä ryhmiä koskettavat tiedot.

Samoilta sivuilta löytyy myös ilmoittautumislinkki, jonka kautta pääset kätevästi ilmoittautumaan.

Näemmehän sinutkin kentällä toukokuussa?

FC Kuusysi ry

Hinta

Kesäkausi 180€ (hinta pitää sisällään PUMA-varustepaketin, futiskoulun sekä LahenLiiga-ryhmätoiminnan ja vakuutuksen).

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on käynnissä, ryhmään voi liittyä kesken harjoituskauden

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen  

Järjestäjä

FC Kuusysi ry, Jenni Hannula jenni.hannula@fckuusysi.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.