Lähteen koulun voimistelu ja freegym ryhmä 1.-2.-luokkalaisille

19.09.2023 – 30.04.2024

tiistaisin klo 14.00-15.00

Launeen monitoimitalo Lähde

Ajokatu 167, 15610 Lahti

Voimistelu/freegym-ryhmässä pääset temppuilemaan, pyörimään, hyppimään, juoksemaan, ja oppimaan voimistelun perustaitoja! Ryhmässä muun muassa leikitään/pelataan, kierretään temppurataa sekä venytellään ja tehdään voimaliikkeitä. FREEGYM on sopiva sekoitus telinevoimistelua ja parkouria, jossa harjoitellaan kehonhallintaa ja temppuja rennosti hyvällä meiningillä! Toimintaa toteuttaa Viipurin reipas ry.

  • Syyslukukausi: 19.9.-5.12.2023.
  • Kevätlukukausi: 23.1.-30.4.2024.

Toiminta on koko lukuvuoden kestävää ja maksutonta, ryhmään mahtuu rajattu määrä oppilaita ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.  Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ryhmä täynnä, varasijailmoittautumiset ryhmään seppo.koponen@lahti.fi

Ilmoittautuminen

Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostilla. Varmistathan, että annat toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä. Jos oppilas lopettaa harrastuksen ilmoittautumisen jälkeen, tulee siitä ilmoittaa seppo.koponen@lahti.fi, jotta paikka saadaan vapautettua seuraavalle.

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli
Viipurin Reipas ry

Lisätietoja antaa: Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.