Länsiharjun koulun Ihmettele ja oivalla tiederyhmä 1.-3.-luokkalaisille

26.09.2023 – 16.04.2024

tiistaisin klo 14.00-15.00

Länsiharjun koulu

Lahdenkatu 62, 15210 Lahti

Syyskuussa alkavassa ihmettele ja oivalla tiederyhmässä tutustutaan luonnontieteisiin erilaisten kemian- ja fysiikan töiden avulla. Mukaan mahtuu niin vanhoja klassikoita kuin uusiakin tiedetöitä. Toimintaa järjestää. Päijät-Hämeen LUMA-keskus, Helsingin yliopisto.

  • Syyslukukausi: 26.9.-5.12.2023.
  • Kevätlukukausi: 23.1.-16.4.2024.

Toiminta on koko lukuvuoden kestävää ja maksutonta, ryhmään mahtuu rajattu määrä oppilaita ja siihen tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.  Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

 

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ryhmä täynnä, varasijailmoittautumiset ryhmään seppo.koponen@lahti.fi

Ilmoittautuminen

Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostilla. Varmistathan, että annat toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä. Jos oppilas lopettaa harrastuksen ilmoittautumisen jälkeen, tulee siitä ilmoittaa seppo.koponen@lahti.fi, jotta paikka saadaan vapautettua seuraavalle.

Järjestäjä

Päijät-Hämeen LUMA-keskus

Lisätietoja antaa: Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.