Käsityökoulu, teemaopinnot tiistaisin yli 12 vuotiaille

27.08.2024 – 10.12.2024

27.8.-10.12.2024 tiistaisin klo 17.00-19.15

Taitokeskus Lahti/ Taito Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulu

Vesijärvenkatu 5, 15100 Lahti (huom. uusi osoitteemme vuoden 2023 alusta alkaen)

15100

Taito käsityö- ja mutoilukoulu Etelä-Suomi antaa tavoitteellista, vuodesta toiseen etenevää taiteen perusopetusta lapsille. Pienryhmä kokoontuu kerran viikossa syyskuusta toukokuuhun. Käsityön taiteen perusopetuksen tehtävä on tutustuttaa oppilaat käsityökulttuurin monipuoliseen maailmaan, sen historiaan, materiaaleihin ja tekniikoihin.

Käsityön taiteen perusopetuksessa oppilas käy läpi käsityön eri vaiheet suunnittelusta toteuttamiseen. Hän tutustuu käsityön tekniikoihin, työvälineisiin ja monipuolisesti eri materiaaleihin. Samalla hän perehtyy suomalaiseen esine- ja ympäristökulttuuriin sekä käsityön tekemisen peruselementteihin.

Opetuksen päätarkoitus on oppia monipuolisesti käsityön eri tekniikoita ja tutustua työvälineisiin.

Opiskelu on opetussuunnitelman mukaista.

Aloita uusi harrastus! Ilmoittaudu mukaan käsityön maailmaan!

Hinta

220 euroa/15 opetuskerta (sis. materiaalit). Kesken kautta aloittaville laskemme hinnan erikseen.

Ilmoittautumisaika

Ilmoitautuminen alkaa 14.4. Kesken harrastekauden voi ilmoittautua, jos vapaita paikkoja on. Lisätiedot: Taitokeskus Lahti, Outi Heino 044-4934700, outi.heino@taitoetelasuomi.fi

Ilmoittautuminen

Lisätietoa käsityökoulustmme löydät tästä linkistä. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Eepos palvelussa tästä linkistä.

Järjestäjä

Taito Etelä-Suomen käsityö- ja muotoilukoulu


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.