Lasten uimakoulut

08.01.2024 – 25.05.2024

Maanantaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin

Saksalan uimahalli

Pyökkipolku 2

Lahden Kaleva ry järjestää useita eritasoisia lasten uimakouluja Saksalan uimahallissa. 

PERHEUINTI MERITÄHDET Perheen yhteistä uintiaikaa uimahallin isossa altaassa lelujen ja uintivälineiden parissa. Uinteja ohjaavat vertaisohjaajat, jotka ohjaavat muutamia leikkejä ja antavat vinkkejä uinteihin. Lauantaisin klo 10-12, uimaan voit tulla liukuvalla aikataululla.

VESIRALLIN ALKEET -ryhmä totuttelee uimaan ison altaan matalassa päässä. Olemista vedessä harjoitellaan leikkien ja pienten kisailujen kera kahden ohjaajan. Ryhmä sopii myös vettä arasteleville lapsille. Tarkoitettu noin 5-8 -vuotiaille lapsille.

VESIRALLI JA VESIRALLIN JATKO-ryhmä: vaatimuksena on n. 10m uimataito omalla tyylillä ja jatkoryhmässä n. 25 m. Ryhmässä vahvistetaan uimataitoa ja harjoitellaan eri uintityylien alkeita leikinomaisin keinoin isossa altaassa. Tarkoitettu noin 5-8 -vuotiaille lapsille.

TEKNIIKKARALLI -ryhmä: vaatimuksena on 25-50m uimataito omalla tyylillä. Ryhmässä harjoitellaan kattavasti eri uintityylien perusteet, potkut ja käsivedot sekä startit ja käännökset, leikkimielisen kisailun kera. Tarkoitettu noin 8-11 -vuotiaille, taitotasosta riippuen. TEKNIIKKARALLIN JATKO -ryhmässä uidaan 2x viikossa.

JATKOTEKNIIKKA eli harrasteryhmä: vaatimuksena on 100m uimataito. Ryhmässä harjoitellaan eri uintityylejä kokonaisvaltaisesti ja uidaan jo hieman pidempiä matkoja harrastemielessä ja kuntoa kasvattaen. Ryhmä on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, joilla on uintilajien perusteet jo hallussa.

 

Lasten uimakoulujen kurssimaksuihin on mahdollista hakea taloudellisin perustein seuran avustusta.

Lisätietoja:

https://www.lahdenkaleva.fi/uinti/

Hinta

Ilmoittautumisaika

11.12.2023 alkaen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Lahden Kalevan myClubissa: https://laka.myclub.fi/flow/courses  

Järjestäjä

Lahden Kaleva ry

Lisätietoja antaa: Taru Dahlgren 050 375 2981 seurakehittajalaka@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.