Lasten uimakoulut

Maanantaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin

saksalan uimahalli

Lasten uimakouluja eri-ikäisille Saksalan uimahallissa:

Lahden Kaleva järjestää uimakouluja eri-ikäisille lapsille Saksalan uimahallissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin 2.9.2023 alkaen.

MERITÄHDET

Ison altaan Meritähdet -perheuintiryhmässä uivat yli 1,5-vuotiaat lapset aikuisen kanssa. Ohjaaja on paikalla koko ajan ja ohjaa leikkejä uintien aikana, mutta tuntiin sisältyy myös vapaata uimista perheen kesken. Voit uida joko koko tunnin tai olla altaassa lyhyemmän ajan. Lauantaisin klo 10-11 tai klo 11-12.

VESIRALLIN ALKEET -ryhmä totuttelee uimaan ison altaan matalassa päässä. Olemista vedessä harjoitellaan leikkien ja pienten kisailujen kera kahden valmentajan. Ryhmä sopii myös vettä arasteleville lapsille. Tarkoitettu noin 5-8 -vuotiaille lapsille.

VESIRALLI -ryhmä: vaatimuksena on 10m uimataito omalla tyylillä. Ryhmässä vahvistetaan uimataitoa ja harjoitellaan eri uintityylien alkeita leikinomaisin keinoin isossa altaassa. Tarkoitettu noin 5-8 -vuotiaille lapsille.

TEKNIIKKARALLI -ryhmä: vaatimuksena on 50m uimataito omalla tyylillä. Ryhmässä harjoitellaan kattavasti eri uintityylien perusteet, potkut ja käsivedot sekä startit ja käännökset, leikkimielisen kisailun kera. Tarkoitettu noin 8-11 -vuotiaille, taitotasosta riippuen.

JATKOTEKNIIKKA eli harrasteryhmä: vaatimuksena on 100m uimataito. Ryhmässä harjoitellaan eri uintityylejä kokonaisvaltaisesti ja uidaan jo hieman pidempiä matkoja harrastemielessä ja kuntoa kasvattaen. Ryhmä on tarkoitettu yli 10-vuotiaille, joilla on uintilajien perusteet jo hallussa.

Lisätietoja:

https://www.lahdenkaleva.fi/uinti/

Hinta

Ilmoittautumisaika

30.9.2023 mennessä. Ilmoittautua voi myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Lahden Kalevan myClubissa https://laka.myclub.fi/flow/courses

Järjestäjä

Lahden Kaleva ry

Lisätietoja antaa: Taru Dahlgren 050 3752981 seurakehittajalaka@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.