Lotilan koulun tanssiryhmä 1.-3.-luokkalaisille

20.09.2022 – 18.04.2023

tiistaisin klo 14-15

Lotilan koulu

Vuoksenkatu 9, 15100 Lahti

Tervetuloa tanssimaan! Mukaasi tarvitset mukavat vaatteet, joissa liikkua, juomapullon ja vaaleapohjaiset tennarit. Pitkät hiukset kannattaa sitoa kiinni.

Street -tunneilla fuusioidaan eri hip hop -genrejen tyylejä. Tunneilla treenataan street -tanssin perustekniikkaa erilaisten harjoitteiden ja koreografioiden kautta.

Opettajana toimii Piia Rekola, joka on aloittanut tanssiharrastuksensa vuonna 2007 ensin show- ja jazztanssilla, ja katutanssin pariin hän on löytänyt tiensä reilu kymmenen vuotta sitten. Piian tunneilla tärkeintä on rento ja kannustava ilmapiiri, ja opettajana hän pyrkii luomaan oppilailleen tilan ilmaista itseään kaikkea osaamistaan hyödyntäen, ja korostaa eri tanssilajien tarjoamia mahdollisuuksia rikastaa omaa liikekieltään.

Mukaan toimintaan mahtuu rajattu määrä oppilaita ja ryhmään tulee ilmoittautua etukäteen.

Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen huoltajille sähköpostilla.

Ryhmä ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä virallisina pyhäpäivinä.

Toiminta on maksutonta. Toiminta on osana harrastamisen Suomen mallin harrastustoimintaa, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätietoja Suomen mallista osoitteessa: minedu.fi/suomen-malli.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen ryhmään Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi

Ilmoittautuminen

Lisätietoja antaa: Lahden kaupunki, hankekoordinaattori Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa: Lahden kaupunki, hankekoordinaattori Seppo Koponen, p. 044 482 6387 seppo.koponen@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.