Mun kuvat – valokuva-, animaatio- ja kuvataideryhmä Mukkulan koulun 7.-9.-luokkalaisille

17.02.2021 – 19.05.2021

keskiviikkoisin klo 15.30-17

Mukkulan koulu

Tuhtokatu 2, 15240 Lahti

15240

kädentaidot ja kuvataide 13 – 16 vuotiaat

Valokuva-, animaatio- ja kuvataideryhmässä kokeillaan ja samalla opitaan uusia kuvien ja liikkuvan kuvan tekemisen tapoja. Itse tekemällä ja kokeilemalla tutustumme eri tapoihin tehdä animaatioita. Piirrämme ja muovailemme hahmoja, maalaamme ja rakentelemme animaatiotaustoja ja kuvaamme animaatioita yhdessä.

Toiminnassa myös valokuvaamme itselle tärkeitä asioita ja opettelemme käyttämään valokuvia monella tavalla. Retkeilemme ympäristössä valokuvaamassa ja tekemässä havaintoja – tarkastelemme ympäristöämme uusin silmin.  Katselemme yhdessä elokuvia ja kuvia ja juttelemme niistä.

Toiminta on tarkoitettu Mukkulan koulun oppilaille.

Ryhmän kokoontumispaikka ilmoitetaan ennen ryhmän alkua osallistujille. Ryhmän ohjaajana toimii Nelli Penna Taide- ja kulttuuriosuuskunta Vasteesta.

Harrastustoimintaa toteutetaan lasten ja nuorten toiveiden pohjalta.

Toiminnassa noudatetaan viranomaisten ja liikunnan osalta lisäksi Olympiakomitean antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.

Mukaan toimintaan mahtuu rajattu määrä oppilaita ja ryhmiin tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmä ei kokoonnu ei koulujen lomaviikoilla eikä virallisina pyhäpäivinä.

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa ke 10.2.2021 klo 9.00. Linkki ilmoittautumiseen: https://link.webropolsurveys.com/EP/D886DB7763994D97

Järjestäjä

Lahden kaupunki, harrastuskoordinaattori Tiia Bucovschi p.044 416 3743, tiia.bucovschi@lahti.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.