Muskarit ja kerhot

Ryhmät kokoontuvat ma-pe

Lahden musiikkiopisto ja Heinsuon koulu

Lahdessa: Hämeenkatu 4, 15110 Lahti. Hollolassa: Terveystie 10, 15870 Hollola.

15110, 15870

Tervetuloa Lahden musiikkiopiston muskariin!

Musiikkileikkikoulussa eli muskarissa tehdään musiikkia leikkien, laulaen, liikkuen, loruillen, soittaen ja tietenkin korvat tarkkana kuunnellen.

Lahden musiikkiopisto järjestää muskareita ja kerhoja Lahdessa musiikkiopistolla, osoitteessa Hämeenkatu 4 sekä Hollolassa Heinsuon koululla, osoitteessa Terveystie 10.

Meillä on tarjolla vauvaryhmiä 3 kk alkaen, perheryhmiä 0-4-vuotiaille, muskariryhmiä 1-5-vuotiaille, erilaisia soitinkohtaisia muskariryhmiä, kuten kantele- ja ukulelemuskarit sekä soitinkokeilumuskari 6-vuotiaille, fermaattikerho 6-8-vuotiaille, lapsikuorot 4-14-vuotiaille ja bändikerhot 7-12 vuotiaille.

Tutustu tarjontaamme ja ilmoita lapsesi mukaan!

Lisätietoa meistä ja toiminnastamme: www.lahdenmusiikkiopisto.fi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä: kanslia@lahdenmusiikkiopisto.fi tai 041 319 9727.

Hinta

Muskarit ovat maksullisia. Tarkempaa tietoa lukukausimaksuista löytyy nettisivuiltamme: www.lahdenmusiikkiopisto.fi/tietoa/lukukausimaksut. Meillä myös perhealennukset.

Ilmoittautumisaika

Lukuvuotemme alkaa elokuussa, mutta mukaan pääsee ympäri vuoden.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan nettisivujemme kautta www.lahdenmusiikkiopisto.fi tai suoraan ilmoittautumislomakkeilla

Järjestäjä

Lahden musiikkiopisto

Lisätietoja antaa: Lahden musiikkiopiston kanslia: 041 319 9727 tai kanslia@lahdenmusiikkiopisto.fi


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.