Muskarit ja kerhot

Ryhmät kokoontuvat ma-pe

Lahden musiikkiopisto ja Heinsuon koulu

Lahdessa: Hämeenkatu 4, 15110 Lahti. Hollolassa: Terveystie 10, 15870 Hollola.

Tervetuloa Lahden musiikkiopiston muskariin!

Muskarissa (eli varhaisiän musiikkikasvatuksen ryhmissä) tehdään musiikkia leikkien, laulaen, liikkuen, loruillen, soittaen ja tietenkin korvat tarkkana kuunnellen.

Lahden musiikkiopisto järjestää muskareita ja kerhoja Lahdessa musiikkiopiston muskariluokassa, osoitteessa Hämeenkatu 4 sekä Hollolassa Heinsuon koululla, osoitteessa Terveystie 10.

Meillä on tarjolla vauvaryhmiä 3 kk alkaen, perheryhmiä 0-4-vuotiaille, muskariryhmiä 1-5-vuotiaille, erilaisia soitinkohtaisia muskariryhmiä, kuten kantele- ja ukulelemuskarit sekä soitinkokeilumuskari 6-vuotiaille, fermaattikerho 6-8-vuotiaille, lapsikuorot 4-13-vuotiaille ja bändikerhot 7-12 vuotiaille.

Tutustu tarjontaamme ja ilmoita lapsesi mukaan!

Lisätietoa meistä ja toiminnastamme: www.lahdenmusiikkiopisto.fi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä: kanslia@lahdenmusiikkiopisto.fi tai 041 319 0070.

Hinta

Muskarit ovat maksullisia. Tarkempaa tietoa lukukausimaksuista löytyy nettisivuiltamme: www.lahdenmusiikkiopisto.fi/tietoa/lukukausimaksut. Meillä myös perhealennukset.

Ilmoittautumisaika

Lukuvuotemme alkaa elokuussa, mutta mukaan pääsee ympäri vuoden.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan nettisivujemme kautta www.lahdenmusiikkiopisto.fi tai suoraan ilmoittautumislomakkeilla

Järjestäjä

Lahden musiikkiopisto


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.