Muumifanien perheretki Naantalin Muumimaailmaan

15.06.2020 - 15.06.2020

muut, 0 - 30 vuotiaat

Aika

15.6.2020 (ma)

Hinta

Retken hinta 50 €/hlö, alle 2-vuotiaat 20 €/hlö sisältäen matkat ja sisäänpääsyn. Retki on tarkoitettu lahtelaisille tytöille, pojille ja perheille.

Paikka

Naantalin Muumimaailma

Järjestäjä

Lahden seurakuntayhtymä/Kasvatus ja perheasiat/Yhteinen varhaisnuorisotyö

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa ma 30.3. klo 8.00 ja sulkeutuu su 5.4. klo 24.00. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuilta. Täytä retkihakemus verkkosivuilla: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoiminta

Ilmottautumisaika

Hakuaika retkelle on 30.3.–5.4.2020.

Muumifanien perheretki Naantalin Muumimaailmaan. Muumipeikko, pikku Myy, kohta meille esiintyy! Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus lähteä kesän hauskimmalle retkelle Naantalin Muumimaailmaan. Se on hauska paikka erityisesti perheen pienimmille, mutta sopii KAIKILLE muumifaneille. Lisätietoa www.muumimaailma.fi. Ruokailut retkellä jokainen huolehtii itse. Hakemus retkelle on sitova.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit/kesan-leiri-ja-retkitoimintaVastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.