Naisten ja tyttöjen hyvinvointileiri

05.05.2023 – 07.05.2023

5.–7.5.2023 (pe–la)

Upilan leirikeskus

muut perheet 6 – 30 vuotiaat

Naisten ja tyttöjen hyvinvointileiri 5.–7.5. (pe–su) Upilassa

Sinä kouluikäinen tyttö, ota äitisi, mummisi tai kummisi mukaan ja tulkaa yhdessä nauttimaan naisten keväisestä viikonlopusta. Tehdään porukalla Upilasta hemmottelukylpylä, hoidetaan kasvoja, käsiä ja hiuksia sekä nautitaan Upilan maittavista ruoista ja toistemme seurasta. Leirillä myös ulkoillaan, askarrellaan, jutellaan ”tyttöjen juttuja” ja saunotaan. Hemmottelua siis luvassa koko viikonlopuksi! Leirille mahtuu noin 10 perhekuntaa.

Lisätietoja: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit 

Hinta

Leirin hinta 50 €/hlö ev.lut. kirkon jäsenille ja 60 €/hlö ei kirkkoon kuuluville. Hintaan sisältyy kuljetus, ruokailut ja yöpyminen leirikeskuksessa. Leiri on tarkoitettu lahtelaisille lapsille.

Ilmoittautumisaika

Hakuaika leirille on 9.–15.1.2023.

Ilmoittautuminen

Hakulinkki aukeaa maanantaina 9.1. klo 8.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 15.1. klo 24.00. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät verkkosivuilta. Täytä leirihakemus verkkosivuilla: https://www.lahdenseurakunnat.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/leirit 

Järjestäjä

Lahden seurakunnat


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.