Naumin purjehdusleiri

15.07.2024 – 20.07.2024

ma - la

Naumin leirialue, Sysmä

Naumintie 232

19310

”Vauhdikas regatta, elämyksellinen leiriretki, purjehdusta, uintia & saunaa, kavereita, iltanuotio, kioskin herkkuja, perjantain disco…” Näistä on Naumin leiri muun muassa tehty.

Lahden Purjehdusseuran perinteinen purjehdusleiri järjestetään Naumin leirikeskuksessa Sysmässä. Leiri on tarkoitettu 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille, kenellä on 25m uimataito.

Leirillä opit purjehtimisen ja turvallisen vesillä liikkumisen perusteet yhdessä kavereiden kanssa. Aikaisempaa purjehduskokemusta ei tarvita. Pidempään purjehtineille sekä kilpaileville on omat ryhmät ja ohjaajat.

Leirillä majoitutaan omaan tai kaverin kanssa yhteiseen telttaan. Ruokailut tapahtuvat leirikeskuksen ruokalassa, jossa meillä on oma kokki. Leiriä ovat järjestämässä leiripäällikön, ohjaajien ja valmentajien lisäksi myös vapaaehtoiset vanhemmat.

Edellisten vuosien leiritunnelmiin voit tutustua Lahden Purjehdusseuran instagramissa

Leirin verkkosivut

 

Hinta

Hinta 300 € , LPS jäsenhinta 280 € (sisaralennus 30 €) Leirimaksu sisältää päivittäin kaksi lämmintä ateriaa, aamiaisen sekä iltapalan. Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistujat liitetään vähintään leirin ajaksi LPS:n jäseniksi ja ovat vakuutettu Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton kautta.

Järjestäjä

Lahden Purjehdusseura ry

Lisätietoja antaa: Mirja Kreander, mirja.kreander@gmail.com


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.