Nuo­ri­so­ti­lo­ja ja toi­min­taa

16.08.2021 – 19.12.2021

Arkisin ja viikonloppuisin

Nuorisotilat ympäri kaupunkia

muut 10 – 29 vuotiaat

Nuorisotilat

Nuorisotiloissa pääsee liikkumaan, pelaamaan, askartelemaan, soittelemaan ja kokkaamaan yhdessä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Tarjolla on monenlaisia harrastusryhmiä, retkiä, toimintapäiviä ja teemailtoja. Nuoret itse pääsevät mukaan suunnittelemaan toiveiden mukaista toimintaa ja tapahtumia.

Nuorisotilan toimintaan pääsevät mukaan yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret. Toimintaa on myös 4.-6.-luokkalaisille. Toiminta-ajat eri ryhmille näkyvät tilojen omalta sivulta.

Useimmat nuorisotilat sopivat hyvin nuorisoyhdistysten ja harrasteryhmien kokoontumis- ja harjoittelupaikoiksi. Nuorten ryhmät voivat saada hyvin varusteltuja tiloja omaan käyttöönsä, jopa maksutta.

Nuorisotyöntekijät ovat tavattavissa myös monilla sosiaalisen median kanavilla ja Discordissa.

Tilat

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Mukaan toimintaan pääsee hankkimalla maksuttoman jäsenyyden. Jäsenhakemuksen täytettyään nuori on vakuutettuna kaikissa toiminnoissa sekä saamme huoltajien yhteystiedot. Jäsenhakemuksen voi tulostaa itse tai hakea miltä tahansa nuorisotilalta. Jäsenyys on voimassa kaksi vuotta kerrallaan.

Järjestäjä

Lahden nuorisopalvelut, lisätietoja: lahti.fi/nuorisopalvelut


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.