Paavolan Aamusali 7.-9. -luokkalaisille

08.11.2023 – 29.05.2024

Keskiviikkoisin klo 8:00-9:00

Lotilan koulun kuntosali

Vuoksenkatu 9

15100 Lahti

Tervetuloa tutustumaan kuntosalin maailmaan Lotilan koulun salilla!

Voit tehdä omaa treeniäsi tai ohjaajalta saat myös neuvoja harjoittelun aloittamiseen. Salilla on kuntosalilaitteita, vapaita painoja sekä joitain aerobisia laitteita. Ryhmä sopii sekä vasta-alkajille, että lihaskuntoharjoittelua aiemminkin tehneille. Ryhmä kokoontuu Lotilan koulun kuntosalin ulko-ovella katoksen alla ennen ryhmän alkamista. Ensimmäinen kerta 08.11. 2023. Sali on pienehkö, joten osallistujapaikkoja on rajallinen määrä. Ajankohtaisia tiedoitteita kannattaa seurata instagramtililtä harrastuttaako_saija

Ilmoittautuminen harrastelahti.fi sivuston kautta. Ilmoittautuneille varataan myös pieni aamupala jonka saa treenin jälkeen mukaan. Ryhmässä voi aloittaa myös kesken lukuvuoden jos paikkoja on vapaana. Sisäpelikengät, liikuntavaatteet ja juomapullo kannattaa olla mukana. Ryhmään voi tulla vähän ennen kahdeksan ja lähteä vähän ennen yhdeksää, jos on kävellen niin ehtii takaisin koululle kouluun.

Nähdään voimailun merkeissä!

7th, 8th and 9th grade students welcome to gym workout! Register at this website please. More information in english: hobby instructor Saija (+358 44 4820900)

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautumisaika

Ilmoittautuminen on alkanut! Ilmoittautua voi koko lukuvuoden ajan mukaan jos vapaita paikkoja on jäljellä

Paikkoja jäljellä: 7 / 10
Minimimäärä toteuttamiselle: 0
Ilmoittautumisia lähetetty: 3
Paikat ja varasijat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Harrastustoiminnan ohjaaja Saija 044 4820900


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.