Paavolan kuntosaliryhmä 7.-9.lk

05.02.2024 – 20.05.2024

Maanantaisin klo 16:30-18:00

Lukio Gaudian kuntosali

Terijoenkatu 7

Tervetuloa tutustumaan kuntosalin maailmaan lukio Gaudian kuntosalilla!

Voit tehdä omaa treeniäsi tai ohjaajalta saat neuvoja harjoittelun aloittamiseen. Salilla on kuntosalilaitteita, vapaita painoja sekä joitain aerobisia laitteita. Ryhmä sopii sekä vasta-alkajille, että lihaskuntoharjoittelua aiemminkin tehneille. Ilmoittautuminen harrastelahti.fi sivuston kautta. Ryhmässä voi aloittaa myös kesken lukuvuoden jos paikkoja on vapaana.

Ryhmä kokoontuu lukio Gaudian vanhan päädyn sivuovella B2 ennen ryhmän alkamista (parkkipaikan ja pienen koripallokentän vieressä). Sali on pienehkö, joten osallistujapaikkoja on rajallinen määrä. Ajankohtaisia tiedoitteita kannattaa seurata instagramtililtä harrastuttaako_saija.  Sisäpelikengät, liikuntavaatteet ja juomapullo kannattaa olla mukana.

Kevään ensimmäinen kerta on 05.02. Nähdään voimailun merkeissä!

Ryhmä on ilmainen. Osallistujat ovat vakuutettu kaupungin toimesta.

7th, 8th and 9th grade students welcome to gym workout! Register at this website please. First time at spring season is Feb 5th. More information in english: hobby instructor Saija (+358 44 4820900)

Hinta

Ilmainen

Paikkoja jäljellä: 1 / 8
Minimimäärä toteuttamiselle: 0
Ilmoittautumisia lähetetty: 7
Paikat ja varasijat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä

Harrastamisen Lahden malli

Lisätietoja antaa: Harrastustoiminnan ohjaaja Saija 044 482 0900


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.