Parkouria lapsille ja nuorille JunnuFlow-tapahtumassa

28.08.2021 – 28.08.2021

Klo 12:00

Lahden satama, Piano Paviljongin viereiset isot kivet

liikunta 1 – 17 vuotiaat

Lahden Junior Flow alkaa klo 12 Lahden satamassa Piano Paviljongin vieressä olevilla isoilla kivillä. Näillä samoilla kivillä on myös tapahtuman ohjaaja aloittellut ensimmäistä kertaa parkouraamaan! Ne tarjoavatkin täydellisen alustan parkourin perustekniikoiden harjoitteluun, mutta niiltä löytyy myös kokeneemmillekin haasteita. Tapahtuman aikana seikkailemme eteenpäin uusille spoteille, joilta löytyy uudenlaista tekemistä. Luvassa on rentoa treenaamista ja seikkailua hyvällä porukalla!

Tapahtuman spotit, eli treenipaikat ja aikataulu:
Klo 12 Piano paviljongin viereiset isot kivet
–> n. Klo13 Satamaraitti (viereinen laituri)
–> n. Klo14 Kariniemenpuisto ja Pikku-Vesijärven alue
Klo 15 Lopetus: Pikku-Vesijärven Vesiurut.

Pyrimme pysymään aikataulussa, mutta joskus jokin spotti saattaa hurmata parkouraajan jäämään pidemmäksi aikaa. Jos saavutte myöhässä tai ette muuten löydä porukkaa, soittakaa tapahtuman ohjaajalle.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:
https://suomen-parkour-ry-lv.creamailer.fi/survey/bjvsqpdqckh0e

Ohjaajan puh. 044 206 594 0

Tervetuloa!

Hinta

Ilmainen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan ei ole pakollista, mutta sen voi halutessaan tehdä osoitteessa: https://suomen-parkour-ry-lv.creamailer.fi/survey/bjvsqpdqckh0e Mikäli olet tulossa tapahtumaan, ilmoittautuisitko etukäteen, jotta ohjaajilla olisi helpompi suunnitella tapahtuman kulkua.

Järjestäjä

Suomen Parkouryhdistys, Riku Karjalainen, 044 206 5940


Vastuu ilmoituksen sisällöstä ja toiminnan lainmukaisuudesta on kaikilta osin ilmoituksen jättäneellä tapahtuman tai toiminnon järjestäjällä.